Кажете сбогом на пигментните петна, стегнете кожата

Eucerin представи нова формула в своята серия Hyaluron-Filler + Elasticity. Thiamidol против възрастови пигментни петна и колаген-комплекс за еластична кожа вече допълват богата на антиоксиданти формула, в чийто състав влиза и добре познатата ни комбинация от високо- и нискомолекулярна хиалуронова киселина. Така Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity предлага решение за всички проблеми на зрялата кожа.

В различните етапи на стареене на кожата виждаме различни белези на този процес – от фини линии и бръчици, през отпускане (загуба на контур), до липса на еластичност и поява на пигментни петна.

При зрялата кожа всички тези признаци са налице. За да адресира всеки от тях, Eucerin усъвършенства допълнително формулата на продуктите от серията Hyaluron-Filler+Elasticity.

Разработената и патентована от Beiersdorf иновативна съставка против възрастови пигментни петна сега е включена в състава на всички продукти от серията, с цел да редуцира петната и да подпомогне изравняването на тена.

Thiamidol бе представена за пръв път в серията против пигментни петна на Eucerin – Anti-Pigment, и с времето доказаната ѝ ефикасност даде основание на компанията да разработи допълнителни формули на бранда Eucerin с нейно участие и така да работи целенасочено върху разнообразните кожни проблеми по всички направления.

Другата иновация във формулата е колаген-еластин комплекс. Мощна комбинация от арктиин и креатин реенергизира производството на колаген и увеличава еластичността на кожата. Не на последно място, иновативната комбинация на Eucerin от високо- и нискомолекулярна хиалуронова киселина запълва дори по-дълбоките бръчки.
Кожата изглежда свежа, сияйна и стегната.

Продуктите са с отлична поносимост и са подходящи за всички типове кожа.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity включва:

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Дневен крем SPF 15/30 – дневен крем против стареене, който запълва дълбоките бръчки, подобрява еластичността на кожата и намалява възрастовите петна. Съдържа Thiamidol, колаген-еластин комплекс, високо- и нискомолекулярна хиалуронова киселина, SPF30 или SPF15 и UVA филтри за защита от слънчевите личи, против преждевременно стареене на кожата и поява на още пигментни петна. Продуктът е с лек аромат, некомедоногенен, абсорбира се бързо и е отлична основа за грим. 96% от участниците в проучване на Eucerin потвърждават, че след четири седмици употреба кожата им има по-млад вид.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Нощен крем – нощен крем против стареене, предназнчен за зряла кожа. Формулата съдържа Thiamidol, колаген-еластин комплекс, високо- и нискомолекулярна хиалуронова киселина, както и арганово масло, богато на липиди, които спомагат регенерацията на кожата през нощта. Продуктът е подходящ за всички типове кожа, има богата текстура, придава еластичност и сияност на сутринта.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D Серум – серум за зряла кожа против възрастови петна, бръчки и за по-еластична кожа. Съдържа Thiamidol против възрастови пигментни петна, арктиин за подновяване на колагена в кожата, високо- и нискомолекулярна хиалуронова киселина за запълване на бръчките. Кожата е сияйна и подмладена.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Околоочен крем SPF20 – крем против стареене за деликатната зона около очите. Подобрява еластичността, видимо запълва бръчките и предпазва от слънчевите лъчи. Съдържа хиалуронова киселина с високо и ниско молекулярно тегло, арктиин, SPF20 и UVA филтър. Не съдържа аромати, некомедоногенен е, офталмологично тестван, може да се ползва от хора с контактни лещи.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Крем за ръце за пигментни петна с SPF30 – уникален на пазара антиейдж крем за ръце против пигментните петна. Снабден със слънчева защита SPF30 + UVA и UVB филтри за предпазване от поява на нови петна. Формулата съдържа високо- и нискомолекулярна хиалуронова киселина за видимо запълване на бръчките, арктиин за по-бързо подновяване на колагена в кожата; Thiamidol за противодействие на пигментните петна. Допустими са до 4 апликации на ден на продукти, съдържащи Thiamidol. Първи видими резултати се забелязват след две седмици употреба и с времето се подобряват допълнително.

Всички продукти от серията Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity можете да откриете онлайн на www.eucerin.bg, както и в аптечната мрежа в страната.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *