ЗвездиНовинки

Ева Мендес: Аз искам да завися от мъжете

Ева Мендес е родена в Маями на 5 март 1974 г. в семейството на кубински имигранти. Когато е малка, родителите ѝ се преместват да живеят в Лос Анджелис. Там тя завършва училището „Глендейл“ и постъпва в Калифорнийския щатски университет, за да учи архитектура и интериорен дизайн. Скоро обаче прекъсва обучението си, за да се посвети на актьорската кариера. 

Ева има две деца от актьора Райън Гослинг, с когото се срещат на снимачната площадка на лентата „Мястото отвъд дърветата“. Дълго време пазят връзката си в тайна, а първите слухове тръгват, когато са забелязани заедно в „Дисниленд“. Съдбовното „да“ двойката си казва през 2016 г., тайно, и до ден днешен кадри от сватбата не са станали обществено достояние.

Разбира се, че е бременна с първото дете, чак в седмия месец от бременността ѝ. Успява да запази дълго време в тайна и втората си бременност. Заради Райън и децата – Аманда и Есмералда, Ева се отказва от кариерата си в Холивуд.

Двойката няма бавачка. За момичетата се грижат родителите им и по-скоро майка им. Тя движи различни проекти – дизайн на дрехи и други, които не са свързани с дълго отсъствие от дома.

Все пак актрисата не изключва напълно възможността да се върне в Холивуд, но подчертава, че засега не иска да оставя момичетата си сами.

Наскоро тя почти се отказа от социалните медии, защото малката ѝ дъщеря била възмутена, че майка ѝ отделя много време на телефона си. 

Eто няколко цитата на звездата, които са ни любими:

„Когато хората пишат лъжи за вас, и вие знаете, че това са лъжи, то това означава, че те не знаят истината.“

„Аз искам да завися от мъжете.“

„Обичайно не излизам извън себе си, но ако се ядосам, е истина – аз съм страшно зла.“

„Даже, ако пред вас има отличен сценарий, а вашият партньор е фъфлещ актьор, то вие ще изглеждате така „добре“, както и той.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *