Новинки

Ева Веселинова дава децата на ясла

Ева Веселинова, която всички помним от предаването „На кафе“ и която преди време стана мама на близнаци, ще се радва на повече свободно време за себе си.

Това сподели самата тя, публикувайки в Инстаграм профила си снимка на децата. А към нея пише: „Започваме адаптация на малките в ясла.“

След това Ева се допитва до мамите в профила си какво ще я посъветват, за да е плавен и приятен преходът.

„Както всеки родител се притеснявам страшно много! Още повече, че досега НИКОГА не са се отделяли от мен ‍♀️Изтръпвам като си помисля, че ще имат нужда от мен, а аз няма да съм там… Но моите чувства не са важни! Искам те да са спокойни и щастливи, а не да се почувстват изоставени… Надявам се да успея да превърна този период в едно приятно и красиво приключение“.

Под публикацията на чаровната блондинка следват много коментари на мами, които вече са се справили с проблема. Всички те дават ценни насоки за всеки родител, изправен пред изпитанието да се раздели с децата си, които преди това са били неотлъчно до него.

Сигурни сме, че Ева ще успее да се справи, а и близнаците изглеждат толкова слънчеви и социални деца, че едва ли ще им бъде трудно в новата среда.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *