Новинки

Глория: „Симона не е глезла, не съм ходатайствала за нея“

Фолкпевицата Глория категорично отрече да е ходатайствала дъщеря й Симона Загорова да влезе в „Гласът на България”. Причината – не би унижила нито себе си, нито наследницата си. А и никога не е използвала евтини похвати.
„Майка ми нито ме бута на сцената, нито ходатайства. Тя просто е човек, на когото мога да се опра. Нормално е да има хора, които не те харесват, но ме натъжи коментарът, че е нагласено аз да съм в „Гласът на България”, защото съм дъщеря на Глория. Как ще е нагласено, като там аз се боря сама! Майка ми не е до мен на сцената и не пее вместо мен. Мисля, че ми е двойно по-трудно от останалите участници, тъй като майка ми е много известна и аз трябва да оправдая очакванията на хората”, споделя Симона.

Тя не се дразни от приказките, че имитира майка си. Признава, че гласовете им на моменти си приличат, но не го прави умишлено.

„В мое лице има добър пример. Ще предам на дъщеря си моя опит за музикалния бизнес и сцената. Ще я насочвам как да прави пари с таланта си. Симона не е глезла, живеем нормален живот, без излишни паради”, обяснява певицата. А Симона допълва, че нейната майка й е помогнала да си вземе кола, но тя си изплаща една част от нея.

Глория признава, че е щастлива в личен план, защото е обичана и обича. Симона обаче все още не познава нейния приятел. „Надявам се скоро да ме запознае с него. Аз я виждам колко е щастлива и се радвам на това. Когато тя прецени, ще ми го представи”, категорична е дъщерята.
Самата Симона е сериозно обвързана от 4 години с приятеля си Симеон. Двамата все още не живеят заедно и не мислят за брак, но не изключват възможността това да се случи един ден.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *