БГ ЛичностиЛичноНовинки

Григор Димитров: Взет мъж съм!

Григор Димитров направи изненадващо признание в интервю с Пракаш Армитраж за Инстаграм страницата на официалния сайт на турнира във Вашингтон, в който ще участва в края на следващата седмица. Пред камерата Димитров призна нещо много лично.

Почитателка го попита „Ще се ожениш ли за мен?“, а той отговори: „Взет мъж съм!“.

Както всички знаем, Григор е приятел на Лолита Османова. От известно време упорито се говори, че отношенията им доста са напреднали и вероятно българският тенисист скоро ще направи следващата стъпка. И ще предложи на Лолита брак.

Димитров сподели, че когато започнал да се състезава, майка му му казала: „Григор, не ме интересува дали ще станеш най-великия шампион на всички времена. Важно е да си добър човек преди всичко“.

„Трудно е да си най-добрият приятел, най-доброто гадже, най-добрият син. Но трябва да се стараеш“, споделя още спортистът.

„Къпя се по пет пъти на ден, бръсна се, ходя малко на масаж. Може би за това съм толкова хубав.“

Това коментира Григор в отговор на въпроса защо е толкова хубав.

„Тази година направих много силен сезон на клей. Но аз не го гледах от тази гледна точка. Вече не мисля много за настилката. Дали тревата, твърдото или клеят ми пасват най-добре? Това може би идва с опита, който придобих през годините“, откровен е тенисистът.

Четете още…

Григор Димитров на 31: Истинските победи не идват лесно!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *