Хари Потър: Турнир на домовете в „Хогуортс“ ексклузивно по HBO GO

Хари Потър: Турнир на домовете в „Хогуортс“ идва на 29 ноември в HBO GO.

Състезанието ще покаже съревнование на феновете на поредицата в невиждан до момента мащаб.

Това специално събитие от четири части, водено от Хелън Мирън, ще разкрие познанията им за магьосническия свят, в ожесточена интелектуална борба. А на финала на която един отбор ще бъде обявен за шампион и носител на „Купата на домовете“.

Хари Потър: Турнир на домовете в „Хогуортс“ празнува 20-ата годишнина от филма и поддържа жив духа на магьосническия свят.

Стотици любопитни въпроси и специални изненади ще направят това събитие незабравимо. А на финала му ще видим кои фенове знаят всичко за огромната, сложна и детайлна вселена, дори да ги бутнат насън.

Те ще са и тези, които ще занесат в родния си град титлата Шампион на купата на домовете“.

В HBO GO има специална секция, посветена на героя с магьосническата пръчица – „Хари Потър: 20 години магия“.

Налични за гледане са по всяко време: Хари Потър и Философският камък; Хари Потър и Стаята на тайните; Хари Потър и Затворникът от Азкабан.

Както и „Хари Потър и Огненият бокал“; „Хари Потър и Орденът на феникса“, „Хари Потър и Нечистокръвния принц“, „Хари Потър и Даровете на смъртта“ (1 и 2 част).

Както и двата филма, които разширяват магичния свят – Фантастични животни и къде да ги намерим и Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд.


Филмът е продуциран от Warner Bros. Unscripted Television, в сътрудничество с Warner Horizon и Робин Ашбрук и Ясмин Шакълтън от theoldschool.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *