Новинки

Хороскоп на седмицата (27 ноември – 4 декември)

Очаква ни една натоварена седмица. Много от нас ще постигнат поставените цели. Ще има загуби. но и големи печалби. Като цяло периодът е благоприятен. Особено за онези, които не се страхуват да рискуват. Пазете кръста и гърлото. не се доверявайте на близките си. Преди да подпишете документи, прочетете много внимателно. 

Овен
Трудностите, с които се сблъсквате във вторник, не ви плашат. Успявате да се справите с тях и дори сте готови да продължите битката. В сряда околните се вслушват във вашите думи и ви подкрепят изцяло. Печелите позиции. В четвъртък се очертават конфликти, внимавайте да не обидите близък човек. Възможно е някой да страда от липсата на вашето внимание. Ако е така, в петък вземете мерки, покажете чувствата си. През уикенда ще си починете и подгответе план за новата седмица. В понеделник ви се предоставя невероятна възможност. Използвайте я. Готови сте за следващата крачка, но трябва да я обмислите добре, преди да предприемете нещо.

Телец
Имате някакъв план как трябва да се случат нещата, но във вторник той ще претърпи известна промяна. Бъдете готови за това, изненадата няма да е във ваша полза. В сряда ще получите новини, свързани с работата ви. В четвъртък ще се наложи да прекарате вечерта с близките си, въпреки че не ви се иска много. В петък се опитайте да предвидите събитията, така всичко ще тръгне към успешна развръзка. В събота леко неразположение ще ви накара да положите грижи за здравето си. В неделя се вижте с приятели. Имате нужда от повече енергия. В понеделник потърсете съвет. Чувствате се уморени. Погрижете се за себе си, намерете нови партньори, успехът ще дойде.


Близнаци
Във вторник някой ще изпита силна необходимост от вас или вашите умения. Просто трябва да разберете кой е той и да използвате това в своя полза. В сряда ще бъдете във вихъра си, дайте си повече време, за да реализирате замисленото. Именно време обаче няма да ви достига през цялата седмица. Особено в четвъртък, когато нещо или някой ще се опита да отвлече вниманието ви от важните задачи. Бъдете упорити и разпределете правилно приоритетите си. Постарайте се да приключите всичко навреме. Уикендът е приятен, ще го изкарате в компанията на любимия човек. В понеделник ще получите очаквани пари.
Няма да ви бъде скучно, важното е обаче да сдържате нервите си и да определите точно какво искате.


Рак
Тази успешна седмица започва с реализацията на нещо мащабно във вторник. Нямате идея за какво става въпрос! Ще разберете, дори да не сте го планирали. По възможност прекарайте срядата навън, на открито. И не оставайте сами. В четвъртък отдъхнете и помислете как да развиете появилите се идеи. Някой иска да ви се хареса. Обърнете му внимание в петък, когато денят обещава да бъде доходен. През уикенда ще натрупате нови впечатления, от които ще ви останат приятни спомени. Пътувайте. В понеделник си мерете приказките.
Имате възможност да направите нещо ново и голямо, да промените живота си. Използвайте я.


Лъв
Ще се сдобиете с нещо във вторник, което отдавна ви се е искало да притежавате. Не разчитайте на колегите да ви помогнат. Съсредоточете се и използвайте всеки шанс да се докажете пред шефа, особено в сряда. В четвъртък ще ви поканят на важна вечеря или парти, дори да сте уморени, отидете. Новите контакти са важни за бъдещето ви. В петък съчетайте приятното с полезното. Не се оставяйте на проблемите да ви ядосват в събота. Трудно ще се справите с няколко дини под една мишница, изберете само една за начало. А и неделя е ден за почивка. В понеделник ще берете плодовете от своя труд. Достатъчно е да покажете, че можете да се справите, за да получите зелена светлина. Успехът ви е гарантиран.


Дева
Във вторник можете да го карате по-леко, за да не влезете в полезрението на някой, който не ви харесва. Отдайте се тихо на работа. В сряда помислете  дали не можете да си намерите някаква допълнителна работа. Имате нужда от пари, а новата гледна точка ще ви помогне да промените ситуацията като цяло. В четвъртък бъдете внимателни с половинката си, за да не я ядосате. Назрява конфликт. В петък можете да си отдъхнете и да помислите за уикенда – планирайте нещо за извън града. В понеделник талантът ви ще бъде оценен и вие ще получите идея за нова посока в работен план. Отдавна искате да промените ежедневието си, сега предизвикателството ще се появи. Помислете дали можете да се справите.

 

Везни
Целта ще оправдае средствата. Не се притеснявайте, ако трябва да бъдете по-груби с околните във вторник. На карта е заложено бъдещето ви. В сряда ще успеете да преобърнете нещата във ваша полза. Ще се изчистите от лошите мисли и ще откриете, че животът може да бъде прекрасен. Близките ви ще са доволни от новата ви философия в четвъртък. В петък вече усещате своята сила. Седмицата е абсолютно успешна и вие с удоволствие ще се насладите на един дълъг уикенд. Насладата от успеха буквално ще ви опияни. В понеделник внимавайте да не пристъпите закона. Щастието, което толкова отдавна търсите, вече е на рамото ви. Насладете му се.


Скорпион
Във вторник не давайте обещания, ако знаете, че няма да ги спазите. Желателно е в сряда да започнете да работите, ако искате да постигнете успех. Липсата на удовлетворение не трябва да ви спира. Има смисъл в това, което правите. Ако искате да бъдете полезни на близките си в четвъртък, не вършете глупости. В петък се опитвате да направите преоценка на ситуацията и възможностите си. Рискът не е толкова голям, ще се справите. През уикенда здравето ви налага по-ограничен режим на движение. Пазете се. В понеделник помогнете на приятел. Прекалено много се опитвате да влияете на околните. Мислете за себе си, другите ще се оправят.


Стрелец
Обърнете внимание на работата си във вторник, сега тя е най-важната. Помислете как можете да подобрите резултатите си. В сряда се възползвайте от възможността да си разчистите стари сметки. Избягвайте контактите с непознати хора в четвъртък. Особено ако става въпрос за пари. В петък обмислете внимателно предложение, направено ви от бивш колега. Не го отхвърляйте с лека ръка, възможно е да ви донесе сериозни дивиденти. Планът ви за деня ще претърпи корекции, налага се да се видите с приятел. През уикенда пътувайте. В понеделник си потърсете стари задължения. Прекалено сте добри и околните понякога злоупотребяват с вас. Не им го позволявайте.


Козирог
Във вторник ще бъдете изненадани и принудени да промените плановете си. Нищо страшно. Промяната ще ви накара да се почувствате по-силни и ще ви зареди с нови идеи. Ако в сряда се появят финансови проблеми, не говорете за това наляво и надясно. Така ще имате повече шансове проблемът да се разреши бързо. Ще успеете да избегнете неприятен разговор в четвъртък. Обърнете внимание на проблеми с жилището в петък, може да се наложи лек ремонт. Ако имате възможност през уикенда, пътувайте – нуждаете се от чист въздух. В понеделник не отстъпвайте. Идват ви пари. Не можете да печелите всеки път, понякога и околните имат добри идеи. Пазете се от конфликти.

Водолей
Вътрешният ви глас не е съгласен с това, което правите. Вслушайте се в него във вторник, ако мислите, че това ще ви накара да се чувствате по-добре. В сряда се пазете от лоши съвети. В четвъртък някои нови контакти ще ви помогнат да се изкачите по кариерната стълбичка. Съдбата е решила да ви даде всичко, което сте си пожелали. Възползвайте се от доброто развитие на нещата в петък. В събота не се шегувайте с близките, няма да ви разберат и може да ви се обидят. В неделя се отдайте на шопинг удоволствия. Понеделникът е натоварен. Можете много повече. Страх ви е, а няма причина. Бъдете по-самоуверени.

 

Риби
Всичко, което ще научите във вторник, ще ви бъде полезно. Обърнете му специално внимание. Не приемайте сериозно всяка закачка в сряда, някои може и да са неприятни, но не си струва да се ядосвате. Седмицата е успешна за всички, занимаващи се с образование. Избягвайте конфликтите с шефа в четвъртък. Иначе после ще си имате неприятности. Единствената пречка за успех в петък може да се окаже собствената ви мнителност. Не търсете врагове сред колегите си. През уикенда можете да се отпуснете и да похарчите малко пари, за да си доставите удоволствие. В понеделник бъдете точни. Не си измисляйте проблеми. Понякога те съществуват само в главата ви. Бъдете по-открити.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *