Социалните медии коментират мъжете в управлението: нашето ли е най-убаво?

Хубави са ни мъжете, но дали са качествени? Този въпрос си задаваме след като през последните няколко дни вместо снимки на голи пожарникари, в социалните мрежи се завъртяха снимките на няколко родни министри и други лица, заемащи важни постове.

Дамите, членуващи в някои от най-големите фейсбук групи, споделиха, че отдавна не се е случвало да оплакнат очи в държавните ни мъже, а сега това е напълно възможно.

И ние решихме да хвърлим по едно око към мъжката половина в кабинета.

Потърсихме снимки, които ни показват тези важни мъже в обстановка, различна от работната. Бръкнахме в социалните им профили. Не при всички успяхме, но истински се постарахме.

Атанас Атанасов

Сред най-харесваните от дамите се нарежда Атанас Атанасов, който пое Министерството на културата. Актьорът и продуцент влиза от квотата на „Продължаваме промяната“. Преди да поеме по трънливия път на политиката у нас, живее в Холивуд. Завършил е „Актьорско майсторство” в колежа „Уитман ”в Съединените щати. Занимавал се е активно с тенис – в колежа е приет с пълна стипендия като спортист.

Още като дете Атанасов става републикански отборен шампион на България на двойки заедно с Григор Димитров. Двамата били част и от хора към езиковата гимназия в Хасково. „Моето заминаване в САЩ никога не е било бягство от България, а по-скоро пътешествие, в което исках да натрупам опит и умения от широкия свят, с надеждата, че някой ден ще мога да ги споделя тук, у дома, за по-добро.“, каза по време на представянето на екипа си пред журналисти Атанасов.

Даниел Лорер

Даниел Лорер е завършил компютърни науки и бизнес управление в университета в Тел Авив в Израел. Живял е и е работил в Испания, Белгия, Швейцария и Израел и има 20-годишен международен опит като инвеститор и предприемач. През 2013 г. Даниел Лорер е бил съветник на министъра за електронно управление в служебното правителство с министър-председател Марин Райков.

Божидар Божанов

Божидар Божанов е министър на електронното управление. Той е експерт и предприемач, основател на компанията за информационна сигурност „LogSentinel“. През 2011 г. завършва компютърни и информационни системи в Голдсмитс колидж, част от Лондонския университет.

Радостин Василев

Радостин Василев, министърът на спорта, пък се занимава със спортно право и е бил един от адвокатите на футболния клуб ЦСКА. По-късно е част от екипа, който издигна и се занимаваше с кандидатурата на Любослав Пенев за президент на Българския футболен съюз (БФС). Василев беше председател на правната комисия в 45-ото Народно събрание.

Петър Куленски

Петър Куленски е адвокат. Със 7-годишен опит в областта на процесуалното представителство пред съдебни и арбитражни органи на всички инстанции, в това число защита на правата и интересите на клиентите в казуси с международен елемент. Притежава задълбочени познания в областта на търговските сделки, сделките с недвижими имоти, застрахователното и договорното право. Участва в предоставянето на пълно правно обслужване на клиенти от различни сектори, в това число енергийни компании, дружества от IT сектора, строителния и транспортния бизнес.

Андрей Гюров

Андрей Гюров е експерт от банковия сектор, преподавател по финанси в Американския университет. Гюров има над 15 години опит на експертни и ръководни длъжности в банкови институции в САЩ и Европа.

Тодор Василев

Тодор Василев е новият шеф на АПИ. Магистър по бизнес администрация и бакалавър по финанси от Нов български университет.

Надяваме се, че с всички тези умения, скоро ще се радваме на добри резултати! Нали?

Снимки: Фейсбук/ПП

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *