И Том Круз обича Коледа, вижте как изненада колегите си

Актьорът Том Круз изненада колегите си с много приятен жест. Изцяло в духа на Коледа и мантрата, че това е сезонът, в който стават чудеса и всички сме по-добри.

Да, Том не е сред най-милите на снимачната площадка. Всички помним как точно преди една година Том влезе в новините с един шокиращ запис.

В него Круз с крещене заплашваше, че при повторно неспазване на мерките за социална дистанция от членове на екипа ще последват уволнения.

Причина за гнева му са били двама членове на екипа на филма, които актьорът е видял да стоят твърде близо един до друг пред екрана на компютър, посочва британското издание „Сън“, което първо разпространи записа. Източници на „Върайъти“ потвърждават скандала на снимачната площадка.

„Ние сме златният стандарт. В Холивуд отново правят филми, благодарение на нас. Защото вярват в нас и това, което правим“, обяснява Круз на екипа.

„Всяка нощ съм на телефона с всяко ш****о студио, застрахователни компании, продуценти и те гледат към нас и използват нас, за да могат да направят своите филми. Ние създаваме хиляди работни места, ш*****ци такива! Не искам да го виждам това никога повече. Никога!“, допълва той, крещи звездата.

Е, явно е решил, че екипът му се е справил страхотно и заслужава да види и добрата му страна.

Актьорът е поръчал 300 коледни кекса с бял шоколад, за да зарадва целия екип на филма „Мисията невъзможна 7“. Те са пропътували разстоянието от Ел Ей, САЩ до Обединеното кралство, натоварени на частния му самолет, съобщава Daily Mail.

Медиите пресмятат, че Том е похарчил 11 400 паунда само за тестените изделия.

Кейкът с изкушаваща заливка от бял шоколад е поръсен и с кокос – един струва 38 британски лири. Прави се в пекарната Doan’s в калифорнийския квартал Woodland Hills от години.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *