ЗвездиКиноНовинки

Ирен Кривошиева играе лекар в нов сериал

Ирен Кривошиева ще влезе в ролята на лекар в новия сериал на Би Ти Ви – „Белези“. Снимките продължават вече трети месец.

Ирен е Мария, доктор по професия, живяла много години в Америка. Според актрисата много черти от характера на образа ѝ съвпадат и с нейния личен.

„Сякаш ролята е писана за мен. Мария има син лекар по професия, както е и в моя живот. Тя се връща от Америка и се установява тук, грижи се за своя син така, както аз го правя за моя собствен“.

Ирен споделя, че би се радвала образът на Мария да бъде така разгърнат, че да може всеки ден да е на снимачната площадка.

„Изпитах страхотно вълнение в първия ми снимачен ден. Все пак не съм снимала близо 10 години. Впечатлена съм от високото ниво на професионализъм на екипа, от отношението към нас актьорите и от начина, по който се работи с нас.“, споделя Кривошиева.

„Белези“ ще пренесе зрителите в многопластовия свят на едно българско семейство.

Свят, белязан от любов, омраза, трудни решения и видимо непосилни за приемане последици.

Семейната драма събира едни от големите имена в киното и театралния свят у нас. Основна линия в сюжета е историята на сестрите Надежда и Вера. В техните роли ще видим актрисите Анастасия Лютова (Надежда) и Вера Йорданова (Вера). Изключително силното актьорско присъствие включва Пенко Господинов (Боян), Валентин Ганев (Стоян), Ирен Кривошиева (Мария), Клементина Фърцова (Радост), Иво Аръков (Никола). Участват още Стоян Радев (Веселин), Албена Колева (Гинка), Ирина Атанасова (Силвия), Балена Ланджева (Неда), Матей Митев (Боби) и други. Режисьори на „Белези“ са Драго Шолев, Станислав Тодоров – Роги, Петър Крумов и Виктор Чучков – син.

Снимки: Би Ти Ви/Лилия Йотова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *