ЗвездиНовинки

Ивет Лалова: Искам да бъда майка

Ивет Лалова ще се състезава за пети път на олимпиада. Тя покри норматива в Осака и през лятото на 2020 г. ще представя родината ни в Токио.

Ивет тренира вече със съпруга си. По този повод лекоатлетката заяви пред Нова тв, че дисциплината и упорството са се пренесли и у дома. „Чувствам се по-прекрасно отвсякога, много добре съм физически. Знам и искам какво да направя. Следват още няколко състезания, имам много неща с атлетиката, следват много планове, следват много мечти“, заяви Лалова.

Що се отнася до свободното време, „съм като всички останали хора“, каза Лалова. „Искам да бъда майка и да имам деца“, каза спортистката, която наскоро имаше и рожден ден. Тя обаче уточни, че с края на кариера й пътят в спорта няма да приключи.

В момента Лалова е в Китай. „Много ни завиждат за пътуванията и приключенията, но в случая това е най-тежката ни част от кариерата. Пожелавам си само здраве, защото неведнъж не съм успявала да се представя добре, заради контузии. Затова искам само здраве“, сподели още Ивет.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *