ЗдравеНовинки

Как кристалите ни зареждат енергийно

Освен моден аксесоар бижутата могат да имат и друга роля в живота ни – могат да ни помагат здравословно. Всеки кристал има своята специфична вибрация. И влия върху определен енергиен център в тялото ни.

Ако например носите колие с аметист, то може да ви помогне да постигнете мир и духовно развитие. Успокоява, помага със съня, успокоява ума.

Розовият кварц ни помага в любовта – както към останалите, така и към себе си.  Стимулира емпатията, нежността и хармонията.

Цитринът е кристал на изобилието. Той привлича положителна енергия и помага да постигнем богатство и успех. Цитринът също така стимулира креативността и подпомага процеса на вземане на решения.

Тюркоазът е известен със своите защитни свойства. Той помага да се защитим от негативни енергии и влиянието на околната среда. Тюркоазът също така подпомага комуникацията и изразяването на истинското ни „аз“.

Лепидолитът е кристал, който ни помага да се справим със стреса и тревогата. Той успокоява ума и ни подпомага да се освободим от натрупаните негативни емоции. Лепидолитът се свързва и със спокойствието на съня и балансирането на емоциите.

Ако вече сте избрали своя кристал, заредете го с положителна енергия – можете да ги поставим под лунната светлина, да ги почистим със солена вода или да ги заредим с положителни мисли и афирмации.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *