Какво казва за вас цветът на обувките ви?

Според психолозите, цветът обувки, който най-често присъства в гардероба ни, издава много тайни за личността.

Погледнете надолу към краката си или към краката на партньора и вижте какво се крие в душата му…

Бели. Вие сте атлети. Винаги готови за предизвикателства. Ако някой трябва да се доказва или да изтъква преимуществата си пред останалите, вие сте номер едно на опашката. Стремите се към доминиране. Искате да държите под контрол всеки и всичко. Според вас от съдбата в този живот нищо не зависи, всичко е в ръцете ни.

Черни. Рационални сте. Интелигентни, лесно намирате решения на проблемите. Обичате да стоите у дома сами с хубава книга в ръка или да гледате някой готин филм.

Розови. Отворени сте към света около вас, приятелски настроени към всичко и всички, дори повече, отколкото трябва. Душата ви е млада, независимо от реалната ви възраст.

Винаги сте оптимистично настроени, ведри,пълни с желание да помагате. Приемате проблемите с радост, защото според вас така е трябвало да се случи…

Червени. Вие сте социална личност, независима, отворена за нови запознанства и проекти. Добре познавате способностите и възможностите си и не се страхувате да ги демонстрирате когато и където трябва. Не обичате обаче да се хвалите излишно. Обичате да комуникирате с интересни хора, но обичате и да оставате сами, да се занимавате с любимите си занимания и да си почивате.

Сини. Уникални сте. Издръжливи, силни, непоклатими в трудни ситуации. Търсите приятели, никога врагове. Не плашите от новото. Обичате изкуството. Имате много малко верни приятели, тесен кръг, на които можете да разчитате 100%. Останалите допускате само до повърхността на душата си.

Зелени. Импулсивни, с чувство за хумор, обичате да се забавлявате, да се шегувате, което понякога ви създава проблеми с околните. Не всеки има вашето чувство за хумор. Независимо от това, което животът ви поднася, първата ви реакция е да се засмеете. Познавате добре себе си и лесно се справяте с изпречилите ви се проблеми.

Кафяви. Имате силна воля и страхотна амбиция. Самоуверени, знаете какво искате и смело вървите към осъществяването му. Когато решите да правите нещо, никой не може да ви спре.

Бежови. Искате да бъдете център на внимание, позитивни, оптимистични, вие сте верен приятели и очаквате същото от хората до вас. Винаги сте готови да се притечете на помощ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *