Забавна психология

Какво означава според нумерологията номерът на вашия дом?

Питагор казва, че числата имат свои качества и индивидуалност. Всяко  съответства на определена планета. Влиянието му пък се изчислява с помощта на нумерологичен сбор – цифрите на сложните числа се събират, докато се получи просто. Например, ако домът ви е с номер 186, събирате 1+8+6=15=1+5=6.

 

Числото едно – под влиянието на Слънцето. Домът ви е място, добро за всяка проява на творчество. Позволява ви да изявите своите заложби и таланти. Под номер едно се чувстват удобно художниците, артистите, писателите, будителите, чийто роля е да просвещават останалите. В дом с номер 1 живеят хора, обичащи живота. Те са наясно са с настоящето, но не забравят и за смисъла на вечното. Важно е в интериора да има различни по вид свещници и лампи. Цветовете трябва да са ярки, да преобладава оранжево-червената гама. Този дом проверява своя обитател – ако е с добро сърце, домът е на негова страна, ако е лош – неизбежно се появява мухъл, а животът на човека върви надолу…

Числото 2 – под влиянието на Луната. Тя се свързва с добрата интуиция и съзерцанието. Тук добре биха се чувствали хората, които работят с малки деца или в сферата на храненето. Музикантите ще намерят в номер две ново звучене. Обърнете внимание на огледалата, както и на банята – тя е много важна. Цветовете трябва да бъдат от млечнобялата гама, кремаво, евентуално разнообразено с малко изумруденозелено.

Числото 3 – под влиянието на Марс. Изразява силна воля. В този дом добре ще живеят хората, които държат нещата в свои ръце, обичат да действат, вместо да говорят. Това е място, където се вземат бързи решения. Винаги сте готови за „скок”. Най-подходящи са оттенъците на червеното, а най-уютните местенца са тоалетната и коридора. Избягвайте скандалите и свадите, те са провокация от околните.

Числото 4 – под влиянието на Меркурий. Идеалният дом за хората, които обичат да създават нови контакти. Красноречието е тяхната визитна картичка. Най-натовареното място е около телефона. Тук не е добре да се лъже – домът няма да го понесе и ще ви отвърне с негативна енергия. Правилният цвят би бил синият или сивият. На видно място поставете своя куфар, който винаги е готов за път.

Числото 5 – под влиянието на Юпитер. Означава разширение. В такъв дом обикновено присъства голяма библиотека, а хората, които го обитават, се занимават с глобални неща – политика, наука… Подходящ би бил пурпурният цвят. Аксесоарите трябва да са донесени отдалеч или да има различни неща с антикварна стойност, както и глобуси, телескопи. Не давайте воля на гнева си, пазете черния дроб.

Числото 6 – под влиянието на Венера. Това е дом, създаден за отдих, любов и комфорт. В него често се събират големи компании, а домакините са хора, които имат добър вкус и готвят отлично. В интериора трябва да има по-меки предмети – дивани, килими, красиви завеси. Цветовата гама е добре да бъде топла. Вероятно има доста растения и животни. Домът не обича скандалите, затова преди да вдигнете някой, помислете добре кой е виновен и дали не сте вие…

 Числото 7 – под влиянието на Сатурн. Животът в този дом е истинско изпитание във всяко едно отношение. Отвсякъде ви дебнат препятствия – през цялото време е студено, гладни сте, задушно ви е, преследват ви различни ограничения. Но пък това е най-доброто място за овладяване на някакво ново умение, както и за вглеждане в себе си, самовглъбяване. Можете да се занимавате с йога, с оздравителен глад, с упражнения за концентрация. Правилният цвят е тъмносиният.

Числото 8 – под влиянието на Уран. Означава свобода, неочакваност, взаимосвързаност. Заредено е с енергия, която способства срещите и новите познанства. Тук би се чувствал добре човек, занимаващ се с обучение или изобретения. Рационалистите, прагматиците и материалистите не са добре дошли. Прозорците трябва да са винаги добре измити, внимавайте с електричеството. Правилните цветове са бяло, небесносиньо, пъстро като дъгата.

Числото 9 – под влиянието на Нептун. Избягвайте го. Едно тежко място, в което ще ви дебнат изпитания от всеки ъгъл. Ще имате неприятности с водата, ще се чувствате привлечени от алкохола и наркотичните вещества, постоянно ще ви изчезват предмети. Очакват ви доста безсънни нощи, изучавайки реалността зад вратата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *