Хороскоп

Какво ще ни донесе сезонът на Рака?

В четвъртък, 20 юни, започва сезонът на Рака, който ще продължи до 21 юли. Как ще се отрази тази промяна на вашата зодия?

Сезонът на Рак ще засили желанието ни за връзка с любимите хора, ще можем да си позволим и доза носталгия. Сега най-искрените емоции ще излязат на преден план, така че дори не се опитвайте да ги скриете.

Какво ни носи сезонът на Рака?

Тъй като зодия Рак е много интуитивна и емоционална, вие ще сте по-наясно с емоциите си и ще се интересувате от чувствата си. Вашите мисли и преживявания също могат да бъдат оцветени от настроението ви повече от обикновено. През този период сърцето ще надделее над разума.

Освен това, като воден знак, Раците се отличават с визионерско мислене и гмуркане в амбициозни, мащабни проекти. Може да откриете нова доза ентусиазъм, за да се посветите изцяло на любимите си проекти. Не се страхувайте да поемете инициатива.

Овен
Въпреки че ви е трудно, би било много полезно, ако намалите темпото. Ще откриете, че отделянето на време за почивка и прекарване на време с любимите хора ви кара да се чувствате още по-способни да превърнете най-страстните си желания в реалност. Освен това Ракът може да ви вдъхнови да търсите различни източници на доходи, които отразяват вашите ценности.

Телец
Ще бъдете нетърпеливи да се свържете с приятелите и колегите си чрез идеи и предложения. Мислителите трябва да бъдат особено продуктивни. Въпреки че графикът ви може да е претъпкан с планирани събирания, ще, че това ви зарежда с енергия, вместо да ви изцежда. Обградете се с любимите си хора и се забавлявайте.

Близнаци
Увереността ви във финансовите ви цели ще достигне нови висоти. Може да сте мотивирани да търсите нови източници на доходи, да измислите нов план за спестяване или да проучите различни начини да инвестирате средствата си. Това също може да е идеалният момент да поискате повишение. Лесно ще създавате положително впечатление у колегите си.

Рак
Слънцето ще привлече вниманието на света към вас. Ще придобиете увереност, ще следвате сърцето си, за да постигнете вашите дългосрочни цели. Хората около вас със сигурност ще забележат вашия блясък. Ще бъдете много харизматични и чаровни, когато търсите нови източници на доходи или отговорности в работата.

Лъв
Ще се почувствате така, сякаш стоите зад кулисите и чакате да се появите пред обожаваща ви тълпа, но все още не сте напълно готови. Този период ще ви даде време, за да станете по-наясно какво искате да постигнете, както да излекувате стари рани. Ангажирайте се с малко по-самостоятелна работа. Ще започнете да се чувствате готови да споделите това, което е в ума и сърцето ви.

Дева
Ще бъдете принудени да започнете и да се присъедините към екипни проекти заедно с приятели, колеги, съседи или друга общност, от която сте част. Съвместните усилия не само се случват по-естествено, но могат да бъдат и много полезни, защото има вероятност да се почувствате свързани с хората, с които се виждате очи в очи. От съществено значение е да отделите време, за да подхранвате емоциите и психическото си благополучие, както и външния си вид пред другите.

Везни
Ще имате добиете увереност в себе си и в способностите, които искате да покажете в професионалния си живот. Ще искате да оставите своя отпечатък и ще бъдете уважавани, че се опитвате да накарате всичко да работи. Освен това е по-вероятно да предприемете прагматични планове за действие, за да постигнете целта си. Трябва старателно да начертаете пътя си към признанието.

Скорпион
Сезонът на Рака ще насърчи желанието ви да излезете от обичайното си ежедневие и да се посветите на личностно развитие. За да направите това, можете да пътувате и да усъвършенствате нови умения. Вслушвайте се в интуицията си, която винаги е доста силна при вас. Още по-добре ще ви се получат нещата, ако разчитате на приятел или любим човек.

Стрелец
Тази година сезонът на Рака ще ви помогне да се концентрирате върху взаимоотношенията с хората и необходимостта да бъдете по-честни и открити от обикновено. Ще искате да споделите най-дълбоките си емоции и ще бъдете особено уверени в способността си да действате спрямо своите желания. Моментът е добър за обсъждане на съвместни финансови планове с любимия човек.

Козирог
Наясно сте какво очаквате от отношенията си с любимия и реципрочността в тези отношения ще бъде основна тема. Ключови дати за това могат да съвпаднат с лунния цикъл, така че бъдете особено внимателни, когато има пълнолуние във вашия знак.

Водолей
Способността ви да се справяте с толкова много отговорности и да сте в крак с ежедневните задачи се увеличава. Гордеете се с постигнатото до момента и сте готови да направите още повече. Можете да насочите тази енергия към усъвършенстване на нови умения или експериментиране с грижата за вашето психическо, физическо и емоционално благополучие по различен начин. Би било добра идея да обсъдите плана за действие с близките си и да поискате тяхната подкрепа, тъй като това може да ви помогне да надхвърлите целите си.

Риба
Сезонът на Рака ще ви предложи един от най-забавните, най-щастливи и чисто вълшебни периоди от годината. Принудени сте да оставите работата и кариерата на заден план, за да можете по-добре да се съсредоточите върху поддържането на отношения с близки и приятели, откриването на емоции и изследването на артистичното си Аз.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *