ЗвездиЛичноНовинки

Камерън Диас: Надявам се да доживея до 110 години

Камерън Диас призна в подкаста на Гуинет Полтроу защо иска да доживее до дълбока старост.

Актрисата, която е на прага на своите 50, отскоро е майка. И точно това променя напълно отношението й към стареенето и живота.

49-годишната актриса споделя, че иска да доживее до дълбока старост, за да прекарва колкото се може повече време с дъщеря си.

Камерън признава, че се надява да доживее до 110 години.

„Цялата концепция за остаряването за мен се промени напълно през последните десет години, особено след като получих Радикс“, казва Диас, която се оттегли от актьорската си кариера през 2014 г.

Тя и съпругът й Бенджи Мадън се сдобиха с дъщеря с помощта на сурогатна майка и Камерън не крие, че това е сбъдната мечта за нея.

„Отворена съм за всичко, което ме очаква и съм много развълнувана“.

„Искам да доживея до 110 години, защото имам толкова малко дете“.

„Мисля, че преживяваш най-хубавите моменти с родителите си, когато си на 40 години. Едва тогава наистина оценявате и осъзнавате какво са направили за вас. Ето защо бих искал да бъда до нея, когато дъщеря ми е на 40 години.“

Камерън Диас

Камерън споделя, че добрите гени, които носи, може би ще й помогнат да сбъдне и тази си мечта – да остане възможно по-дълго време с дъщеря си.

„Баба ми тичаше през нивите в Сан Фернандо на 72-годишна възраст. Мисля, че наследих нещо от нея. Също така смятам, че начинът, по който живееш, начинът, по който се грижиш за тялото си, е изключително важен.“

Камерън Диас е американска актриса и бивш модел. Родена е на 30 август 1972 г. Става известна през 90-те години с ролите си във филмите „Маската“, „Сватбата на най-добрия ми приятел“ и „Ах, тази Мери“.

Диас получава номинации за Златен глобус за изпълненията си във филмите „Ах, тази Мери“, „Да бъдеш Джон Малкович“, „Ванила Скай“ и „Бандите на Ню Йорк“. 

Оттегля се от актьорството през 2014 г.

Диас и музикантът Бенджи Мадън посрещнаха своето първо дете – Радикс, на 30 декември 2019 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *