Кейт Мидълтън пак е крачка преди Меган в оспорвана класация

Кейт Мидълтън отново изпревари Меган Маркъл. Този път Кейт успя да грабне титлата „най-стилна кралска особа“.

През последната година херцогинята на Кеймбридж зашемети всички най-малко три пъти с избора си на тоалет. Една от визиите бе тази, с която се появи на премиерата на „Джеймс Бонд“ в Албърт хол.

„Кейт избира изчистени като кройка, но много въздействащи тоалети, които са минали проверката на времето. Тя умело поддържа своя имидж на стилна жена“, коментира представител на изследователската компания Bed Kingdom.

Що се отнася до Меган, тя е втора в тази класация – благодарение на роклята, с която се появи на интервюто с Опра Уинфри.

По-рано пък стана ясно, че ако искате да работите за принц Уилям и Кейт Мидълтън, трябва много добре да разбирате смисъла на думичката „конфиденциалност“, пише Mirror. Изданието цитира Трейси Уотърман, която е главен HR на двореца Кенсингтън.

По принцип херцозите на Кеймбридж не обичат да харчат пари за персонал, коментират запознати. Кейт, например, обича сама да приготвя храната за семейството си. За нея това е като ритуал.

Уотърман издава и една много любопитна подробност. Че всеки, който кандидатства за работа при Уилям и Кейт, минава „таен тест“. В стаята, където се провежда интервюто, поставяли умряла муха. А от идеалния кандидат за домакин се очаква веднага да почисти мухата…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *