ЗвездиНовинки

„Просто ей така…“ Целувка в асансьора и съобщение от Саманта?

„Просто ей така“ приключи вчера. Последният епизод  на продължението на култовия сериал „Сексът и градът“ приключи, Сара Джесика си взе сбогом с екипа и зрителите… А те тръпнат от нетърпение да разберат дали ще има друг сезон.

Преди дни се прокрадна новината, че друг сезон ще има със сигурност, защото резултатите на продукцията са задоволителни. Въпреки проблемите и скандалите, сериалът се прие добре и събуди старата любов, казват някои коментатори.

И ако Мистър Биг не се появи на моста в Париж като спомен, както се очакваше в началото, Кари целуна своя колега в асансьора. Така на зрителите им беше намекнато, че е възможно да има нов мъж в живота на Брадшоу, писа Peopletalk.

Всъщност точно на финала се появи и Саманта Джоунс – е, не лично, а под формата на… съобщение. Блондинката изпрати есемес на Кари и се съгласи да се видят след скарването им…

Кари бе в уникална рокля на Valentino, а снимките се случиха на Моста на изкуствата в Париж, известен още като Мостът на влюбените, заради катинарчетата, оставени там от двойките.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *