Кемер. 5 причини да се влюбите в това място

Кемер. Мек климат, чисто море, прекрасни плажове, още по-прекрасни хотели и наистина добро обслужване.

Ако си търсите ново местенце за почивка, опитайте тук. Освен че е красиво, уютно, се предлага и на много добри цени от туроператорите.

Тук горещото време почти не се усеща. Морският бриз, планинският въздух и близостта на Средиземно море превръщат Кемер в идеалното място за семейна почивка.

Природата е създала нещо красиво. Горските пътеки слизат почти до плажа.

Освен това близките селца са толкова очарователни, че няма как да не ги посетите. Още повече, че до тях се стига съвсем спокойно с маршрутка.

Тук липсва милионното население на Анталия и безбройните досадни туристи. Населението на Кемер е не повече от 20 хиляди. Всички местни хора са ангажирани в туристическия бизнес, радват се искрено на своите гости и с удоволствие ще ви поглезят.

Крайбрежието на Кемер е едно от най-чистите в Турция.

Дъното се вижда при дълбочина 5-8 метра. Много от плажовете имат син флаг. За децата са предвидени аниматори, а за възрастните – треньори по различни видове спорт.

И хотелите – повече от 300 на брой, са на достъпни цени. Някои са „по-младежки“, други са подходящи за семейства с деца. Повчето разполагат с поне два и дори три басейна. Стаите са изглед към морето. Обслужването е на ниво, а за храната няма въобще да говорим. Шведската маса предлага изобилие от местни, натурални продукти – свинско, телешко, дивеч, риба, плодове и зеленчуци – всякакви видове, закуски и сладкиши.

Кемер, пристанището

Можете да се повозите на лифта, да разгледате древното селище Ликия, скалните гробници, да се насладите на танцуващия фонтан в центъра или да се повеселите в „Дино парк“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.