КиноНовинки

„Клюкарката“ идва в HBO GO на 26 октомври

„Клюкарката“ – оригиналният сериал на HBO Max и съвременното му продължение, ще има своята стрийминг премиера у нас. Тя ще се случи по HBO GO на 26 октомври.

На тази дата ще излязат първите шест от общо дванадесет епизода. А останалите са предвидени за ноември.

“Клюкарката“ проследява живота на привилегирована група гимназисти в Манхатън. Драмата е разказана през очите на неназован блогър. Той е решен да открие и раздуха всеки скандал с помощта на редовните си и изключително популярни сред младежите, текстови съобщения.

Оригиналният тийн драматичен сериал, излъчван 2007-2012 година, има общо 121 епизода. Гласът зад кадър, който превежда зрителя през перипетиите на гимназистите и в първия сериал и в продължението на HBO Max, e на Кристен Бел.

Продължението ни отвежда обратно в горен Ийст Сайд, където откриваме ново поколение тийнейджъри от частни училища в Манхатън, Ню Йорк.

Действието се развива девет години след като уебсайтът на оригиналния блогър спира да съществува.

В новите си серии „Клюкарката“ изследва колко много са се променили социалните медии, както и пейзажът на самия Ню Йорк през годините.

Поредицата се основава на бестселърите на Сесили фон Зигесар и оригиналното шоу, разработено от Джош Шварц и Стефани Савидж. Те са другите двама изпълнителни продуценти и на новия сериал.

„Клюкарката“ се продуцира от Fake Empire и Alloy Entertainment съвместно с Warner Bros. Television и CBS Studios.

Дванадесетте епизода на новият сериал са разделени на две части като първите шест ще започнат да се излъчват от 26 октомври, а премиерата на втората част от епизодите е предвидена за ноември, отново в HBO GO. Новият „Клюкарката“ вече е подновен за втори сезон.

26 октомври е и датата, на която HBO Max ще стъпи в Европа, подменяйки поетапно съществуващата платформа HBO GO. Промяната ще е факт от тази дата в скандинавските пазари, в които HBO оперира, както и в Испания. Държавите от централна Европа, включително България, ще предлагат съдържанието на марките на WarnerMedia през HBO GO, докато новата платформа не замени настоящата в първите месеци на следващата година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *