ЗвездиНовинки

Криско призна какъв баща е, благодарен е на бабите

„През седмицата почти не виждам децата и затова през уикенда се старая да наваксвам. Бабите и дядовците помагат, когато могат. Засега нямаме бавачка“, това каза певецът Криско в „Тази събота и неделя“.

„Сега са най-хубавите години, защото децата ти дават най-чистата и безусловна любов. Излъчват безгрижие и искреност. Ти си неговото аверче, най-добрият му приятел и детето иска да е с теб.“

„Това време трябва да се оценява, защото ще дойде моментът, когато ние ще търсим тяхната компания“, сподели още Криско в ефира на телевизията.

„Продуцентът и режисьор на филма Милош Аврамович ми предложи да участвам в саундтрака. Все още не съм гледал филма, но за музиката черпих вдъхновение от първата част. Премиерата в България е на 4 февруари. Сюжетът е за сблъсък между българската и сръбската мафии. Участват Мариан Вълев, Захари Бахаров, Асен Блатечки и други наши актьори, като част от снимките са в България“. Това разказа изпълнителят по повод участието си в саундрака към филма „Южен вятър 2: Ускорение“.

„Музиката ми е най на сърце и ако някой ден не мога да пея, сигурно ще работя в радио или телевизия под някаква форма. Примерно като тонрежисьор“, призна още певецът.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *