Дестинации & Дегустации

Круизна компания примамва с неустоими предложения

Круизна компания предлага круизи на цена от 29 евро* на човек на вечер. Офертата е част от ексклузивна промоция на Celestyal в рамките на един единствен ден – 29 февруари.

Кампанията „Просто трябва да грабнеш възможността“ е част от кампанията „Просто трябва да бъдеш там“, която продължава до 17 март 2024 г.

Неповторимото предложение, валидно в рамките на един ден, ще бъде за 4 от маршрутите в програмата.

„Идилична Егея“ – седемдневен маршрут: започва от Атина и е със спирки в Солун, Кушадасъ, Ираклион, Санторини, Миконос и Милос. Датите за отплаване са 9 март, 16 и 19 октомври 2024 г.

„Легендарна Егея“: петдневно плаване с начална точка Атина и посещение на гръцките острови Санторини, Родос и Самос, както и Истанбул. Датата за отплаване е 23 март 2024.

„Легендарна Егея“: четиридневно плаване с начална точка Истанбул и посещение на гръцките остров Хиос, Кос и Миконос, както и Атина. Датата за отплаване е 28 март 2024.

„Легендарното Йонийско море“: петдневно двупосочно плаване с тръгване от Атина и посещение на Котор (Черна гора), Корфу и Ханя (Крит). Датата за отплаване е 1 април 2024.

„От древна Атина до пленителната Доха“: четиринадесетдневно плаване с начална точка Атина и посещение на Кушадасъ, Шарм ел Шейх, Мускат (Оман), Дубай и Доха. Датата за отплаване е 26 октомври 2024.

Цената е за пълно настаняване. В нея са включени и кредит от 75 евро за екскурзия на брега, избор на напитки с храненията, пристанищни такси и бакшиши.

„Искахме да отбележим високосната година със забележително предложение и да вдъхновим повече хора да се впуснат в незабравимото изживяване, което нашите круизи предлагат по маршрутите ни в Европа и Арабския залив.“, заяви главният търговски директор на Celestyal – Лий Хаслет.

*Цената включва настаняване във вътрешна двойна каютa, хранене, напитки с храната, 75 евро ваучер за екскурзия на брега, пристанищни такси и бакшиши. Пълната сума трябва да бъде заплатена до 7 дни след резервацията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *