Новинки

Кубрат Пулев купи картина на 100 Кила

Над 200 гости уважиха благотворителния бал, организиран от фондация „Българе“ в Деня на християнското семейство. Събраната от събитието сума ще бъде използвана за създаване на елитен детски фолклорен танцов състав.

По време на бала се проведе благотворителен търг на картини, рисувани от известни българи. В подкрепа на каузата свои творби предоставиха режисьорът Джеки Стоев, актрисата Искра Радева, рапърът 100 Кила, Крисия, журналистът Антон Хекимян, Руслан Мъйнов, Любо Киров.

Боксьорът Кубрат Пулев се оказа фен на 100 Кила и откупи предоставената от рапъра творба за 1500 лева. За графиката на Антон Хекимян имаше сериозно наддаване, но накрая тя бе продадена за 8100 лева и бе оставена като подарък на ансамбъла.

Подобен развой се получи и с картината на Руслан Мъйнов, за която наддаваха няколко бизнесмени. В крайна сметка търгът бе спечелен от Симеон Пешов за сумата от 7100 лева, а конкурентът му направи жест и добави същата сума.

Графиката „Летим“ на Любо Киров в крайното наддаване спечели Елена Андерсон за 11 000 лева. След това тя я подари на конкурентката си Бояна Шарлопова.

 

сн. Радослав Първанов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *