ЗвездиНовинки

Лилия, вокалистката на Слави след сватбата: Очакваме бебе!

Лилия, вокалистката на Слави Трифонов, която преди броени дни обяви, че е минала под венчилото, ще става майка.

Благоевградчанката очаква своята първородна дъщеричка през април. „Много съм щастлив за дъщеря си“, признава бащата на булката отец Петър Стефанов, цитиран от blagoevgrad24.

Фамилията на Лилия е тясно свързана с църквата. Баща й е свещеник в благоевградския храм „Въведение Богородично“, а майка й Аделина е секретар на църковната канцелария. Именно в храма, в който служи баща й, Лили и депутатът Станислав Балабанов се вричат във вечна вярност. Венчавката се състоя на 12 декември в изключително тесен семеен кръг, а младоженците пазиха в тайна близо месец новината за женитбата си.

„Заради пандемията не сме правили голяма сватба, в църквата бяхме само най-близките – младоженците, кумовете им – другата ми дъщеря Марти и съпругът й Борислав, родителите на Станислав, които дойдоха от Пловдив, и аз. Дори съпругата ми Ади не беше, защото й се наложи да постъпи в болница“, разказва бащата на булката.

Младото семейство живее заедно от 3 г. Запознават се покрай работата – тя е беквокалистка в „Ку-Ку бенд“, а Станислав – репортер в телевизията.

Снимки: Инстаграм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *