Лорина Камбурова е имала сериозни проблеми с белите дробове

Лорина Камбурова, младата и талантлива актриса, която си отиде без време в болница в Москва, е имала проблеми с белите дробове. Тя се е нуждаела от трансплантация.

Това сподели пред „България днес“ актьорът Алек Алексиев, който е братовчед на Лорина.

„Това, което пише навсякъде, е и това което аз знам. Лори трябваше да си направи трансплантация на бял дроб. Не можа да се върне в последните два месеца в България, заради усложнения от коронавирус“,  казва Алексиев.

Инстаграм

Лорина имала здравословни проблеми и според братовчед й, те не са в следствие на ковид, с който актрисата се сблъсква още миналата година за първи път.

Смъртта на актрисата разтърси българския артистичен свят. Много известни личности споделиха болката си от нейната преждевременна загуба.

Инстаграм

Защото независимо от причината, става въпрос за един рано прекъснал живот. Млада, красива и талантлива, Лорина можеше тепърва да покорява световните сцени. Вместо това тя отлетя. За да се превърне в ангел. И за да ни напомня за пореден път, че трябва да ценим хората и да им даваме шанс да се развиват, когато са тук, на Земята. И че трябва да подаваме ръка, когато можем, колкото можем…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *