Новинки

Любимият аромат издава характера

Понякога, за да разберем какъв човек стои срещу нас, е достатъчно да вдишаме аромата, който е избрал.


С източни мотиви. Почитателите на източните аромати държат на своята независимост. Склонни са на импулсивни постъпки. Анализират проблемите от всички възможни страни. Вземат решение, но в момент на лудост правят точно обратното на планираното. Дамите са със силно развита интуиция, но никога не намират време да се вслушат във вътрешния си глас. Понякога дори съвсем съзнателно го игнорират – особено в случаите, в които не им харесва какво им нашепва той. Това са хора, които не могат да живеят сами, защото ще им бъде страшно скучно и тъжно. За да бъдат щастливи им е необходима голяма компания и близки приятели, на които да доверят своите съкровенни тайни и мечти.

С цветни нотки. Сред почитателите на флоралните аромати има доста перфекционисти, които смятат за свой дълг да доведат всяко започнато дело до успешен финал. Независимо за какво става въпрос – дали за бизнес план или почистване на дома, те ще чувстват вътрешен дискомфорт, докато не свършат всичко идеално. Трудно е да се опише душевното им състояние с една дума, защото постоянно смент настроенията си. В един момент са готови да изкачат Еверест, в другия не можете да ги помръднете от дивана. Лесно раними са и малко повече тревожни. Обичат да планират отрано и винаги задават любимия си въпрос „Ти къде?”, който дразни много половинките им. Създават илюзията, че контролират напълно своя живот и този на приятелите си, но това съвсем не е така.

Свежите. Оптимисти по природа, които влизайки в една стая я озаряват с доброто си настроение. Ако в аромата се усеща „морска” нотка, то неговите почитатели са концентрирани, трудолюбиви, дори работохолици, които успяват на изнесат на раменете си доста товари, често и чужди. Необикновено търпеливи, дипломатични – намират общ език с всеки и когато е необходимо. Гледат на света с усмивка и чувство за хумор, не им е чужда и самоиронията. И са невероятно харизматични. Имат широк кръг от интереси и още по-широк кръг от приятели, с които обичат да се събират и да пътуват.

Дървесните. Те са егоцентрици и индивидуалисти. Отчаяно се стремят да се разграничат от тълпата и преживяват всеки момент на несъвършенство, което обществото демонстрира. Притежават вътрешно спокойствие и увереност. Не обичат да парадират с пари, нито с положение. За тях е важно да ги ценят според това какво са, а не какво притежават. Поставят кариерата на първо място, но разглеждат високия пост не като самоцел, а като средство, което ще им гарантира вход към един по-прекрасен живот. Ако в кариерата не им потръгне, може да сключат брак по сметка. Но партньорът им никаго няма да разбере каква е била тайната им цел…

Плодовите. Те са хазартни натури, обичат да играят, да залагат и да печелят – както в живота, така и на игралната маса. Могат да побъркат мъжа или жената до себе си с капризи, моментни настроения, претенции. Те са импулсивни, непостоянни, обичат да правят нещата както на тях им харесва, притежават невероятния инстинкт да пропускат край ушите си онова, което не им харесва. Вземат съдбоносни решения, прехвърляйки отговорността върху другите. Обикновено стоят в сянка и когато проблемът не засяга пряко тях, спират да слушат и губят интерес. Не обечат да общуват с неудачници, търсят успели хора.

Цитрусови. Обичат скъпите, качествени вещи. Справят се лесно с всички житейски трудности. Рядко гледат назад към миналото. Вярват в своя успех, разчитат първо на собствените си сили. Ако не се получи обаче, не се срамуват да потърсят помощ. Те са напористи, енергични, понякога животът с тях не е лесен, но пък си заслужава. Винаги намират начин да направят нещата така, както са ги планирали. Не обичат да парадират с това, което имат, въпреки че то често е доста в очите на останалите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *