ЗвездиКиноНовинки

Мартин Христов и появата му на наградите БАФТА

Един български актьор – Мартин Христов, мина по червения килим на наградите БАФТА. Мартин играе главната роля в „Три заседания на чрезвичайния комитет“. Лентата е номинирана в категорията за Най-добър късометражен британски филм.

Филмът се фокусира върху теми като Брекзит и демокрацията.

Информацията за участието на 28-годишния българин в събитието в Лондон дойде от продуцентската компания и кастинг агенция JupiterLight Media, представляваща и други източноевропейски таланти, сред които е и Мария Бакалова.

Мартин също подели снимки, свързани с появата му на червения килим. На една от тях чаровният младеж позира и пита „Лондон, готови ли сте“.

На друга актьорът се обръща към последователите си да му се усмихнат. А те му отговарят с куп комплименти.

А на друга снимка Мартин е в компанията на известния свой колега – Том Хидълстън, който нашумя покрай участието си във филмите на Marvel и връзката си с певицата Тейлър Суифт.

Мартин Христов е завършил Театралния колеж „Любен Гройс“ и е от трупата на Сатиричен театър „Алеко Константинов“. зад гърба си има номинация „Икар“ за ролите си на Хайме и Хосемари в спектакъла „Хамелин“. Можете да го гледате в представленията „Сатирично кабаре“, „Ветрилото на лейди Уиндърмиър“, „Провинциални анеккдоти“ и „Смях на сбогуване“.

Снимки: Инстаграм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *