ЛицаНовинки

Меган Маркъл е придирчива към приятелите си

Меган Маркъл внимава с кого се сближава. Отказът на Меган и Хари от кралските отговорности предизвика бурни реакции. И много известни личности пожелалаха да се слбижат с двойката.

Например, Мадона им предложи да живеят в  нейния апартамент в Ню Йорк, а Марго Роби ги покани на вечеря в Лас Вегас. Настойчиво пожела приятелството им и Ким Кардашиян. На няколко пъти тя кани Меган и Хари на гости в имението на клана с идеята да поговорят за евентуално сътрудничество. Но според близки до Меган, тя категорично е отказала.

Маркъл много иска да създаде около себе си кръг от известни личности, които да й помогнат да движи своите проекти напред във времето. Говори се, че вече е приела поканата да се срещне с Мишел Обама, както и с Бионсе и Джей Зи, които са най-известните влиятелни хора в музикалния свят на САЩ.

Меган има няколко покани за интервю от популярни предавания. Първа за честта се бори Елън Дедженерис, както и Опра Уинфри, и Джими Фелън. Предлагат й хонорар от няколко хиляди долара. Но приятели на Маркъл споделят, че тя не е готова да коментира публично личния си живот и обстоятелствата, наложили идването на семейството в Канада. Възможно е Меган да е по-склонна на интервю през април, когато вече официално няма да е част от кралското семейство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *