ЗвездиЛичноНовинки

Мерием Узерли: Не съм сама и съм влюбена

Турската актриса Мерием Узерли покори целия свят със своята нестандартна външност и ролята на Хюрем Султан, една от най-удивителните фигури в историята. В родната Турция Мерием е колкото обичана, толкова и мразена, заради нарушаването на общоприетите норми на поведение.

Неотдавна Узерли даде голямо интервю за турския вестник „Хюриет“. И за първи път се съгласи да повдигне завесата и да разкрие информация, свързана с личния си живот – за новия мъж до себе си, който е американец, и за детето, което чака. Това ще бъде второ дете за Мерием. Актрисата не бърза да сключва брак и това предизвиква негативните реакции на последователите на консервативния морал в страната.

https://www.instagram.com/p/CEJ0ck1B6aV/?utm_source=ig_web_copy_link

Узерли трябва да роди през януари 2021 г. А за новата ѝ се разбра, когато актрисата бе вече в петия месец. Тя самата призна, че е бременна, отново пред турски вестник. След това медиите успяха да установят, че новата любов на звездата е американец, който често пътува до Берлин по работа. Това е и градът, в който двамата се запознават. Но за съжаление, колкото и да се постараха, турските медии не успяха да открият нищо повече за новия мъж на Мерием.

Мерием направи изключение за „Хюриет“.
„Мога да кажа едно – сега не съм сама и съм влюбена.“
Узерли уточнява, че приятелят ѝ в момента е в Берлин, където живее и тя самата със своята 6-годишна дъщеричка Лара. Актрисата ще посвети следващите няколко месеца на подготовката за раждането и появата на бебчето. А след това планира да се върне в Турция с двете деца.
„Мъжът до мен се отнася спокойно към това ми решение. Някой, който би ми забранил, нямаше да бъде с мен. Никой не може да решава вместо мен за моя живот“.

А на въпроса за брака, звездата отговаря, че е възможно да предприеме тази стъпка някога, но не точно сега.

И подчертава, че че се ръководи на първо място от своите собствени желания, от благополучието на децата си, и дори сега, когато е в по-уязвимото състояние на бременна жена, не зависи по никакъв начин от партньора си.

https://www.instagram.com/p/CDcHlHTBb9a/?utm_source=ig_web_copy_link

Невинаги обаче е било така. Узерли е станала по-силна именно благодарение на преживените проблеми и получения в предишни връзки опит. И се е научила да разчита на себе си.

Узерли е туркиня само наполовина. До 28 години живее в Германия, която е родина на майка ѝ, в двуезично семейство. Започва кариерата си в немското кино. Баща ѝ, който е турчин, изповядва европейските ценности, на които учи и дъщеря си.

За първи път Мерием се сблъсква с патриархалните турски ценности, когато започва да се снима във „Великолепния век“ през 2011 г.

Със славата идва и първата любов – с бизнесмена Джан Атеш, от когото има дете. За съжаление връзката им не продължава дълго.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *