Новинки

Милен Цветков с почетно отличие от MEDIA Awards 2021

Тази година организаторите на наградите MEDIA Awards ще почетат Милен Цветков и Георги Коритаров със специални отличия.

Церемонията, която ще се проведе на 31 май 2021 г. от 18.30 ч. в Музей-галерия АНЕЛ в София, има и своята благотворителна кауза. А именно – изграждането на нова детска градина близо до столицата на РС Македония – Скопие. Необходимо е да бъдат закупени люлки и пързалки за двора.

В подкрепа на каузата в ново амплоа – на художник, ще се представи политическият репортер и редактор Милена Минчева. Милена, която има повече от 17 години трудов стаж в печатни и електронни медии, започва да рисува по време на пандемията. Нейни картини вече са част от колекциите на български и чужди дипломати.

Досегашни носители на престижния приз са Иван Гарелов, Валя Ахчиева, Васил Иванов, Мира Добрева, Виктория Маринова.

Партньорите на ПР агенцията ще осигурят подаръци и награди за призьорите.

В благотворителната част на събитието ще се включат българо-македонският туроператор Май Травел; морската къща за гости РАЯ в село Варвара; центърът за красота БРАНКОВ в София; творецът Пеньо Иванов и неговият бранд F2 Urban Talisman (Home Talisman, Office Talisman и Personal Talisman).

Генерален спонсор на десетото издание на годишните награди за журналистика – MEDIA Awards 2021 е СПА КОМПЛЕКС ОРФЕЙ – Грижа за здравето. Комплексът предлага всички условия за прилагане на най-съвременна профилактика и балнеолечение, възстановяващи и разкрасяващи процедури.
Златният спонсор на събитието – New Revital, създаде гамата висококачествени хранителни добавки Муракол Протект, за да подпомогне нормалния режим на хранене, чрез доставяне на вещества, необходими за подсилване на имунната система и общ метаболизъм, поддържане на нормалната сърдечна дейност, доброто функциониране на стомашно-чревния тракт, централната нервна система, костите и ставите.

Събитието съвпада с 15-ия рожден ден на организаторите – агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън.

Агенцията работи по различни благотворителни каузи. От години ВИП Комюникейшън, с подкрепата на Ротари Клуб Самоков и ERP България, подпомага социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Със средства от благотворителните събития, организирани от ВИП Комюникейшън, бе финансиран филмът на Ученическия парламент: „ИСКАМ ДА ОСТАНА В БЪЛГАРИЯ“.

През февруари екипът на ВИП Комюникейшън стартира кампания в подкрепа на българската ваксина, за която държавата не намери средства, за да продължат етапите на създаването ѝ. Благодарение на българи от цял свят, които дариха по сметката на БАН за историческата кауза, днес екипът на проф. Андрей Чорбанов продължава да работи по проекта, който ще бъде представен на международна конференция през октомври.

Агенция VIP COMMUNICATION и нейните управляващи съдружници Патриция Кирилова и Дончо Георгиев са организатори на годишните награди за луксозно строителство Luxury Property Awards и на медийните награди Media Awards, Балканските награди за Туристическа Индустрия, Националните Медицински Награди, Черноморските Оскари и Балканските Бизнес Награди.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *