Най-екзотичните СПА салони в света

Те са наистина уникални. Предлагат подводни процедури за справяне със стреса, масаж в затвор или вземане на вана в бирена фабрика.

Bota Bota, Канада
Разположен е във вътрешността на истински кораб от 60-те години, пуснал котва в пристанището на Монреал. Тук ще ви направят масаж, докато слушате песента на прибоя, ще ви поглезят със сауна, парна баня и всевъзможни други изискани процедури.

Chodovar Beer Wellness Land, Чехия
Собственичката на неголям пивоварен завод решила да преобразува част от сградата в СПА център… И идеята й се оказала доста успешна. На първия етаж е поставена голяма вана с тъмно пиво, минерална вода, дрожди и билки. Процедурите са уникални и се отразяват изключително добре на хората с проблемна кожа.

Chiang Mai Women’s Prison Spa, Тайланд
За страшните затвори на Изтока сме чували много. Но в един от тях се случват доста приятни неща. Става въпрос за местен женски затвор, превърнат в място за СПА удоволствия. Тук можете да се отпуснете и да получите най-прекрасния масаж на света. Затворничките започват своето обучение по практикуване на масажни техники в момента, в който постъпят за излежаване на наказанието си. А малко преди да бъдат освободени, те получават правото да обслужват туристи.

Galos Caves, Чикаго, САЩ
Стените в СПА курорта са изградени от обогатена с йод сол на кристали, дошла от далечното Червено море. Всъщност създателите на пещерното спа удоволствие са полски и украински специалисти. Посетителите имат възможност да полежат върху шезлонг за около час в подземната пещера. Наслаждавайки се на умиротворяваща и успокояваща класическа музика.

Lime Spa, Малдивите
В едно кътче на най-разкошния курорт в света ще откриете прекрасен подводен СПА комплекс. Тук ще почистят тялото ви със специален скраб; ще втрият в кожата ви ценни минерални соли; ще ви масажират с арома масла… И докато се наслаждавате на всички процедури, ще можете да погледате как около вас плуват красиви тропически риби, акули… Със сигурност ще забравите за телефона си и интернет!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *