КрасотаЛюбопитно

Най-красивите жени в света живеят в…

Най-красивите жени жени в света живеят  в точно седем държави. Това сочат резултатите от класацията на ЯндексЗен. Българките не попадат в нея. Вижте кои страни влизат…

На първо място е Украйна. 

Да, украинките са най-красивите жени в света, според тази класация. Средната им височина е 166 см. НИмат зелени очи с много правилна и почти перфектна форма. Разбира се, тв Украйна русото преобладава. А стройната фигура и гладкото лице са допълнителен плюс.

Под номер две попада Швеция. Дамите от тази държава са високи около 165 см, те са светли и някак естествено са със зелено-кафяви очи. Имат почти перфектна физика, защото държат на здравословния начин на живот.

На почетното трето място е Русия. Няма как да не е. Рускините са известни със своята красота. Високи около 165 сч, златни коси, светли очи… Неслучайно едни от най-добрите модели в света са рускини, нали?

Може да ви звучи странно, на четвърто място е посочен Китай. Жените в тази държава са сред най-ниските в света. Имат красиви, лъскави черни коси, уникални очи и специфична красота на овала. И още нещо – те са с доста висок коефициент на интелигентност.

Номер пет е за Етиопия. Черни очи, буйни тъмни коси и блестяща кожа. Но онова, което ги отличава от останалите е наистина прекрасната фигура – женствена, но в същото време стегната и мускулеста.

Номер шест е отреден за Венецуела. Почти всички жени тук имат кафяви очи и тъмен цвят на кожата. Косата им също е с тъмни нюанси. СТрашно чаровни, горещи, страстни…

На последното седмо място попада Холандия. Казват, че тук живея много красиви жени. Високи и слаби, със сини очи. Повечето са блондинки. Рядко спазват диети, но са със спортни фигури.

 

Фотокредит: Pixabay

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *