НовинкиХороскоп

Най-точният седмичен хороскоп: 22-28 март

Овни, сбъдвате мечти! Везни, време е за промяна…

Овен
Сега е моментът да осъществите мечтите си. Не се страхувайте от новости и промени, нещата ще се наредят по-добре, просто бъдете търпеливи. Насочете енергията си към неща, които ви носят положителни емоции, защото точно в момента нямате нужда от стрес. Ограничете контактите си с близките. Ще ви благодарят, ако останете в сянка и не се натрапвате.

Телец
Мислете за своята собствена изгода, когато вземате решения, прекалено дълго сте правили отстъпки. Бъдете силни. Въздържайте се от чести посещения на магазините, парите изтичат между пръстите ви, а ще ви трябват. Отделете време на дома и семейството си. Общувайте по-често с близките, те го очакват от вас.

Близнаци
Готови сте да дадете всичко от себе си, за да убедите околните в успеха на своя идея. Не се отказвайте. Планирайте почивка след средата на периода, погрижете се за външния си вид. Ще похарчите средства, но те ще бъдат добро вложение. Ако не сте доволни от това, което имате, променете го. Няма смисъл да протакате нещата. Имате нужда от повече грижи и нежност.

Рак
Да печелите врагове е ваша запазена марка. Сега е моментът да спрете да се конфронтирате. Бъдете оптимисти, не преигравайте. Ако имате да вършите важни дела, направете го в началото на периода. Внимавайте да не станете зависими от чуждото мнение. По-добре замълчете, вместо да спорите излишно. Продължете живота си без да мислите за онова, с което ви се е наложило да се борите. Има смисъл в това, което правите, не спирайте. Флиртувате, а търсите нещо по-сериозно. Уважавайте себе си и желанията си.

Лъв
Способни сте на постъпки, които никой не очаква от вас. Възможно е да победите, но въпреки това внимавайте – пазете си гърба. Може би е по-добре да намалите консумацията на вредни храни, които толкова много обичате. Започнете да спортувате. Проектите ви са печеливши, не ги подарявайте на хората до вас. Борете се. Симпатиите ви към представител на другия пол ще бъдат разпознати и вие ще получите зелена светлина. Действайте.

Дева
Периодът е много добър за вас. Планирайте пътувания и осъществяване на нови контакти. Пазете се от мошеници и манипулатори. Намерете успокоение в работата, тя е тази, която ще ви зареди с нови сили. Опитайте се да се отърсите от негативните мисли. Релаксирайте. Полезните навици също ще ви помогнат. Финансите тръгват нагоре. Ключът за доброто настроение на партньора ви е във вашите ръце. Всичко върви добре. Посветете уикендите на семейството си.

Везни
Перспективите са повече от добри. Работете над себе си. Вложете ако се налага пари, за да се насладите след това на едно успешно издигане. Периодът е благоприятен за смяна на работното място, за важни разговори, за промяна хода на бъдещето. Любовният фронт, на който по принцип сте в стихията си, ви носи настроение и приятни изненади. Възможна е смяна на партньора.

Скорпион
Дава ви се възможност, която ще преобърне живота ви. Направете избора си самостоятелно, не търсете съвет от близки и приятели. Бъдещето ви зависи само от вас. Търсете нов източник на средства. Прекарайте почивните дни със семейството си. Не игнорирайте и приятелите, които отдавна искат да се срещнат с вас. Ако ви поканят, отидете.

Стрелец
Действате – тук и сега. Бъдете оптимисти, не отказвайте помощ, търсете нови приятелства. Най-добре е да планирате някое по-далечно пътуване, ще ви зареди положително. Кариерата ви е в известен застой, но това не означава, че трябва да губите интерес. Дайте малка почивка от скандалите и раздорите у дома. Постоянните сцени ви натоварват и стресират, а това се отразява на организма. Не се опитвайте да мамите партньора. Бъдете откровени в това, което искате да получите от връзката си. Изненадата предстои.


Козирог

Няма да успеете да задоволите всичките си желания, но това няма да направи живота ви по-лош, напротив. Пазете се от илюзии и не забравяйте, че картината ще се промени скоро. Всяко ваше действие ще има своето значение в бъдеще. Възможни са неприятни настинки, които ще доведат до усложнения, ако не вземете мерки. Пеперудите, които пърхат в стомаха ви, са по-скоро от глад. Оставете страстите, сега не е време за нова връзка. Сърцето ви не е готово.


Водолей

Очаква ви един много приятен период, изпълнен с нови срещи и впечатления. Не бъдете егоисти, ако искате нещо, важно е то да не бъде във вреда на близките ви. Не се изкушавайте по рисковани проекти. Търсете сигурното. Ще дойде време, когато ще можете да експериментирате и да получите финансов успех. В личен план всичко е спокойно. Имате възможност да покажете чувствата си и да докажете любовта си. Бъдете искрени с партньора си.


Риби

Повлияни сте от интрига, която по принцип няма нищо общо с вас. Не се намесвайте. Ентусиазмът ви трябва да бъде умерен, понякога да не правиш нищо, е най-добрата тактика. Звездите са на ваша страна. Вълнуват ви романтични преживявания, търсите близостта на партньора си. Желанията ви се изпълняват.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *