Звезди

Наско от Б.Т.Р. грабна втората победа в Капките

Наско от Б.Т.Р. спечели зрителите с превъплъщението си в образа на Лучано Павароти, а на сцената бе акомпаниран от камерен оркестър.

„До последния момент ни караше да се вълнуваме с теб. Това беше изпълнение с много вкус и елегантност“, възхитена бе Хилда Казасян.

Владо Зомбори обра овациите на публиката с образа на Адел и песента „Hello“.

„Много хора са имитирали Адел, но никой не е достигал този детайл в имитацията. Човек забравя, че не е тя на сцената. Ти си изумително талантлив човек“, очарована след изпълнението беше Хилда Казасян.

Джулиана Гани впечатли със сложната хореография на поп-иконата – Дженифър Лопес, и една от най-емблематичните ѝ песни „On The Floor“.

„Много съм впечатлен от умението ви да имитирате“, каза Веселин Маринов след поразителното изпълнение на Джулиана.

Добре се представи и фолкпевицата Мария, която удиви всички с изпълнението си на „Щурче“ от Лили Иванова.

„Най-важното беше да не преиграеш образа и ти успя. Браво, Мария“, коментира Любо Киров.

Следващият понеделник (4-и март), ден след националния празник на България, в шоуто „Като две капки вода“ ще звучат само български песни.

Панайот Панайотов ще бъде Кирил Маричков, Християна ще изпълни Маргарита Хранова, Елена ще трябва да имитира Светльо Витков, Иво Аръков ще пее като Наско от Б.Т.Р., Джулиана ще бъде Тони Димитрова, Мария ще влезе в света на Звезди от Ахат, Владо Зомбори ще трябва да танцува и пее като Васил Найденов, а Наско ще излезе като Веселин Маринов.

Снимка: Нова тв – Красена Ангелова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *