Наум Шопов се отказа от медицината

Наум Шопов се отказа от кариерата на лекар. Познатият ни като доктор Тасев в „Откраднат живот“ актьор сподели, че не смята да се занимава с медицина.

„За момента нямам планове да се занимавам с медицина“, каза той в социалните мрежи.

Разбира се, Шопов признава, че е направил всичко необходимо, за да не загуби правата си, за да може да се завърне в лекарската професия, когато прецени, че е дошъл моментът за това.

Но всички ние знаем, че ако един млад специалист не започне да практикува веднага, той изостава от материята. Медицината е професията, в която човек се учи цял живот, нужен е много опит, специализации…

От друга страна Шопов-младши е четвърто поколение актьор. В семейството му е пъно с хора на изкуството и сцената – прабаба му е Мара Шопова, дядо му и баба му са Наум и Невена Шопови, баща му е Христо Шопов, леля му е Лиза Шопова. Майка му Мариана Станишева също е актриса.

Наум решава да кандидатства медицина, вместо да влезе в НАТФИЗ. Но когато Любо Нейков му се обажда с предложението да се яви на кастинг за сериала „Откраднат живот“, Шопов въоббще не се замисля. Все пак кръвта вода не става!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.