ЗвездиНовинки

Наум Шопов се отказа от медицината

Наум Шопов се отказа от кариерата на лекар. Познатият ни като доктор Тасев в „Откраднат живот“ актьор сподели, че не смята да се занимава с медицина.

„За момента нямам планове да се занимавам с медицина“, каза той в социалните мрежи.

Разбира се, Шопов признава, че е направил всичко необходимо, за да не загуби правата си, за да може да се завърне в лекарската професия, когато прецени, че е дошъл моментът за това.

Но всички ние знаем, че ако един млад специалист не започне да практикува веднага, той изостава от материята. Медицината е професията, в която човек се учи цял живот, нужен е много опит, специализации…

От друга страна Шопов-младши е четвърто поколение актьор. В семейството му е пъно с хора на изкуството и сцената – прабаба му е Мара Шопова, дядо му и баба му са Наум и Невена Шопови, баща му е Христо Шопов, леля му е Лиза Шопова. Майка му Мариана Станишева също е актриса.

Наум решава да кандидатства медицина, вместо да влезе в НАТФИЗ. Но когато Любо Нейков му се обажда с предложението да се яви на кастинг за сериала „Откраднат живот“, Шопов въоббще не се замисля. Все пак кръвта вода не става!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *