Неустоимо красиви със съвършен грим

На специално събитие в центъра на столицата един от най-впечатляващите производители на грим – NYX Professional Makeup, представи своята нова колекция гримове и бюти продукти. Съобразени с най-новите тенденции на пазара.

Всеки един от тях бе демонстриран от професионален гримьор, който показа най-правилният начин за тяхното прилагане. Новата серия включва основа за грим, пудра за запечатване на грим, иновативни продукти за устни и още и още.

Олекотен, водоустойчив и пигментиран, новият Can’t Stop Won’t Stop фон дьо фен с пълно покритие е толкова силен, колкото пожелаете. Удобната течна формула се предлага в 45 тона, които не губят от цвета си с времето. И носят удоволствие досущ като чаша ароматно кафе.

Всеки кремообразен нюанс се нанася гладко, като осигурява матово покритие и цвят, траещ до 24 часа. Продуктът премахва лъскавината на кожата, така че тя да е перфектно матирана през целия ден. Но това не е всичко – фон дьо тенът е подходящ за всеки тип кожа – нормална, мазна, комбинирана и чувствителна.

Съвет от професионалистите: След като подготвите лицето си с Can’t Stop Won’t Stop матираща основа, нанесете и смесете фон дьо тена с помощта на четка за нанасяне на фон дьо тен, Pro Flat четка за основа, блендираща гъба, или с пръсти.

Специално внимание заслужава и коректорът за контуриране. Той се предлага в 24 силно пигментирани нюанса, като не губи от цвета си и има три основни покрития на тена.

Можете да използвате тази подходяща за смесване матова формула, за да прикривате несъвършенствата, да озарявате лицето си и да усъвършенствате външния си вид.

Съвет от професионалистите: Сложете от продукта върху всяко място, което искате да скриете, или върху зоните на лицето, които желаете да подчертаете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.