Новинки

Ники Станоев влиза в ролята на водещ

Ники Станоев влиза в ролята на водещ на късното вечерно шоу на на БНТ – „Събота вечер с БНТ“.

Във всеки епизод Станоев ще представя атрактивен обзор на интересни теми от страната и света и ще дава своите оригинални отговори на зрителските въпроси, получени в личните му профили в социалните мрежи, в рубриката „Аз само да попитам“.

Î

Всяка събота вечер той ще бъде и домакин на популярни личности, които ще поставя в необичайни ситуации и предизвикателства.

Първите звездни гости тази събота ще бъдат един от най-обичаните български изпълнители Любо Киров и неотразимата Невяна Владинова.

Ники Станоев е актьор и популярен стенд-ъп комик. Завършва актьорско майсторство при проф. Енчо Халачев и през 2003 г. стъпва на сцената на Народния театър „Иван Вазов“. Скоро след това започва телевизионната си кариера като актьор в предаването „Шаш“, а в последствие става репортер в „Полет над нощта“ по БНТ. През 2005 г. е избран за водещ на музикално предаване по ББТ, a след това печели кастинга „Народен артист“ към предаването „Шоуто на Слави“, с което става първият актьор, влязъл в екипа с публичен кастинг. За кратко участва в рубрика в „Нешоуто на Нед“, както и в комедийното шоу „Нашенци“, а през 2013 г. става ко-водещ на предаването „Това е цената“.

Снимки: Десислава Кулелиева за БНТ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *