Добра форма

Нина Добрев не пази диети, практикува йога

Нина Добрев има ангелска външност и идеална фигура. Как успява да я поддържа при натоварения си работен график?

Всъщност канадската актриса с български произход не пази диети. Не е почитателка на ограниченията, но и не прекалява с храната. Смята, че менюто трябва да бъде преди всичко балансирано и пълноценно.

„Факторът, който се отразява благотворно на фигурата ми, е спортът”, казва манекенката и актриса. В младежките си години Нина добрев се е занимавала с танци и гимнастика, дори е представяла Канада на важни състезания. Днес с удоволствие играе волейбол, плува и язди. Сред хобитата й се нареждат още сноубордингът и алпинизмът.

Актрисата твърди, че нейната тайна за здраве и красота е йогата. Тя се занимава с бикрам-йога 2-3 пъти седмично под ръководството на инструктор. Този вид йога е по-особена, наричат я „гореща йога”, защото се практикува в затворени помещения, в които температурата на въздуха е затоплена до 40 градуса, а влажността трябва да е около 40%. Упражненията зареждат с положителни емоции, успокояват психиката, тялото се зарежда с енергия, клетките се насищат с кислород.

Ако няма време за часа си по бикрам-йога, Нина Добрев изпълнява част от упражненията у дома.
„За да изглеждате добре и да бъдете успешни не е задължително да се подлагате на строги диети и глад, просто трябва да постигнете вътрешен баланс и да се научите да се обичате”, казва още звездата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *