Нина Добрев ще се омъжва?

Нина Добрев, която е на 33 години, скоро ще се жени, пише Page Six.

Избраникът на Нина е приятелят ѝ – 35-годишният сноубордист и трикратен олимпийски шампион Шон Уайт.

Двамата се срещат от около 2 години. Известно е, че Шон ще направи предложение на Нина веднага след олимпиадата, която започна преди ден в столицата на Китай.

„Те вече знаят, че са един за друг. Да, съсредоточени са върху кариерите си, но прекарват всяка минута заедно“, признава иточник за изданието.

За романтичните отношения между Нина и Шон се заговори още в началото на 2020 г.

Трикратният Олимпийски шампион (2006, 2010 и 2018) по сноуборд и гадже на актрисата – Шон Уайт, беше определен от New York Post за един от най-сексапилните американци, които дамите ще заглеждат в Пекин до 20 февруари.

35-годишният спортист е най-възрастният сноубордист в историята на Олимпийските игри.

Николина Каменова Добрева е родена на 9 януари 1989 г. в град София. Когато навършва 2 годинки цялото ѝ семейство емигрира в Канада. Нина е много близка с родителите си. Баща ѝ, Камен, е компютърен специалист, а майка ѝ, Михаела, е художничка. Има брат, който се казва Александър.

През 2008 година прекратява ученето, за да се съсредоточи върху актьорското майсторство. Започва да учи в Armstrong Acting Studios в Торонто, Канада. Първата ѝ голяма роля е във филма “Away from her”, където играе заедно със Сара Поли.

Снимки: Инстаграм

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *