Мелания Тръмп и нейната красива приказка

Мелания Тръмп е красива, тя е секси, тя е омъжена за милиардер. И говори 5 езика.

Мелания Кнавс е родена на 26 април 1970 година в словенския град Севница.

Тя е дъщеря на Амалия Улчник и Виктор Кнавс. Баща ѝ е от близкия град Радече. Майка ѝ е от село Рака. Виктор е член на компартията, занимава се с дистрибуция на коли и мотори от близкия завод, а Амалия е шивачка, правеща модели за детски дрехи.

Мелания има сестра по-голяма с 4 години – Инес. Двете сестри са много добри приятелки и се подкрепят безусловно.

Мелания израства в градче с население от 17 хиляди души, в скромно панелено жилище с гледка към река и фабрични комини. Още в детството си изпитва известен дискомфорт, защото е по-висока от връстниците си.

В училище девойката учи усърдно, обича литературата и не пропуска часовете. Може да седи с часове в стаята си и да твори чудеса от хартия или боя.

На 18 години вече има договор с агенция в Милано.

Работи и с доказани имена в Париж. Започвайки кариерата си на модел, променя фамилията си от Кнавс на Кнаус.

Мелания Кнаус започва да се среща с Доналд Тръмп през 1998 г., омъжва се за него през 2005-а, а година по-късно ражда сина им – Барон.
Преди Мелания Доналд е женен за Марла Мейпълс, тв звезда, бивша миска и майка на дъщеря им Тифани. Двамата се срещат, докато Тръмп е все още с първата си жена – Ивана Зелничкова, от тогавашната Чехословакия. От нея Тръмп има също дъщеря – Иванка, и двама сина, единият от които е с 8 години по-малък от настоящата му, трета съпруга – Мелания.

Отказва да му даде номера си.На парти през 1998 г. Доналд среща Мелания, поканена тогава от италиански бизнесмен, за нейния телефон.

Тя обаче познава репутацията му и отказва да си даде номера. Но моли за неговия. И очаква да види каква картичка ще й подаде – с личните си или служебни координати. „Можете да разберете много за намеренията на мъжа от номерата, които той ще ви даде“, коментира Мелания. Тръпм обаче, явно е имал сериозни намерения, защото й предоставя всички свои координати – и лични, и служебни.

Хилари Клинтън е сред гостите на сватбата им.

3-melania

Бил и Хилари Клинтън са сред 350-те гости са поканени на тържеството, на което Мелания казва „да“ на Доналд в Палм Бийч, Флорида. Булката носи рокля за 100 000 долара на Dior, обшита с 1500 кристала, отнела 550 часа ръчен труд.

Тоалетът бил толкова тежък, че на Мелания й било трудно да ходи, затова за партито след официалната част сменя роклята с тоалет на Vera Wang – от коприна и тюл, в гръцки стил.

160719-melania-trump2

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *