Забавна психологияЛюбопитно

Отпечатъкът от устните разкрива личността

Отпечатъкът от устните може да покаже що за човек сте, според т.нар. липсология (от думата lips, в превод – устни).

Специалистите са определили 25 категории устни и над 100 подкатегории.

За да разберете какво се крие зад формата на вашата уста, сложете малко червило и след това оставете отпечатък върху бял лист. Тестът може да се направи и от представители на силния пол.

Ако отпечатъкът е с триъгълна форма, вие сте изключително добър човек, който винаги иска да помогне на другите. Винаги сте на разположение, дори това да ви създава неудобство. За съжаление често не оценяват отзивчивостта ви подобаващо и това ви кара да се чувствате разочаровани. Мислете повече за собствените си нужди и желания.

Ако двата края на устните ви са симетрични, то вие сте подложени на изключително голям стрес. Време е да си вземете почивка, иначе рискувате да изпадне в депресия или да станете прекалено лоши.

Ако устните върху хартията са плътно затворени, то вие сте решителни и уверени в себе си. Трудно променяте мнението си и вече взетото решение, дори да осъзнаете в един момент, че не сте съвсем прави или че можете да постъпите по начин, който ще ви донесе повече ползи.

Когато отпечатъкът от червилото е във формата на правоъгълник, това значи, че можете да решите всеки спор, проблем или трудност. Нямате равни на себе си в кризисни моменти, затова и приятелите ви често ви търсят за съвет. Опитайте се да не се месите прекалено в живота на другите, дори да го искат, защото това ви носи само негативни преживявания.

Ако горната устна е прекалено тънка, това означава, че сте перфекционисти, които постоянно изискват от себе си и от околните още и още. Това често ви вкарва в конфликти и ви кара да се чувствате разочаровани. Научете се да гледате по-широко на света около себе си.

По-дебелата горна устна показва, че вие сте щедри, обичате животните, децата и обичате да си похапвате. Вие сте весела натура, която обича да се забавлява, не сте претенциозни и винаги намирате нещо положително в случващото се около вас и в хората.

Добре оформените, заоблени устни са знак за пъргава натура, която уважава мнението на другите и винаги е готова да се притече на помощ. Обичате приключенията и изненадите. Не оставяйте да ви водят за носа, бъдете по-практични и всичко ще бъде наред.

Изключително точният отпечатък, без прекъснати линии, обикновено се оставя от хората, които са със строг характер, организираните, тези, които избягват стресовите ситуации, защото винаги предвиждат събитията и са подготвени за всякакви обрати.

Бледият, едва видим отпечатък е знак, че имате нужда от почивка. Чувствате се изтощени и не ви се прави нищо. Съветът ни е да избягвате комуникацията с т.нар. енергийни вампири, хората, които само източват енергията ви, без да ви зареждат положително.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *