ЗвездиНовинки

Пам, спасителката на плажа, се омъжи

Памела Андерсън, която всички познаваме от култовата роля в „Спасители на плажа“, каза „да“ на 74-годишния продуцент Джон Питърс.

Двамата се срещат за първи път преди 30 години.

Пам и Джон си обещаха вярност на тайна церемония в Малибу, на която присъстваха пълнолетните синове на Памела – Брандън и Дилън, и бившата съпруга на Питърс, заедно с дъщерите им Калей и Скай.

Джон – който продуцира филма на Брадли Купър „Роди се звезда”, отличен с „Оскар” през 2019 година, потвърди, че двамата с Памела са сключили брак. Той призна, че иска Андерсън за съпруга, откакто я срещнал преди над три десетилетия.

74-годишният продуцент заяви в интервю за „Холивуд Рипортър”, че“Памела никога не е изявявала пълния си потенциал като артист“.

„Тепърва ще заблести по реален начин. Има много повече в нея от това, което виждат очите – в противен случай аз не бих я обичал толкова много. Навсякъде има красиви момичета. Можех да си избера някое, но от 35 години исках само Памела. Тя ме удивлява и ме вдъхновява”.

52-годишната Памела също потвърди новината за сватбата и пусна изявление под формата на стихче, в което заявява, че двойката „се обича безусловно“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *