Папи Ханс се превръща в… друг. Каква е истината за промяната?

Папи Ханс дава началото на нещо ново, което звучи ето така… Нов сингъл, озаглавен „Друг“, дебютен албум, книга и „първия музикален сериал“.

След като привлече вниманието с няколко хита – „Хубаво ми става“, „Тясно“ с Азис и “Стой си вкъщи”, изпълнителят отново намира начин да стане център на внимание.

“Не ми се прави нещо, което е правено преди”, споделя Папи за проекта си и допълва: “На нашата родна музикална сцена ѝ липсва смелост и иновация. Само по това ни водят на запад.”

Но 30 май Папи Ханс обяви сингъла си в социалните мрежи с филмов тийзър и събуди любопитството ни.

Това е дебютният албум на Папи, който носи остроумното име „Когато позираш – прозираш“. Албумът ще се разлисти пред очите ни в рамките на дванадесет месеца – песен по песен. През всеки месец ще излиза нова песен с видеоклип, който продължава историята от предния. „12 песни. 12 клипа. 12 епизода. Една история. А накрая всичко се събира в един албум и една книга.” Така лаконично самият Папи Ханс обяви своя проект.

„Живеем във време, в което да сме харесвани и приети, ни е по-важно от това да сме себе си. Някой трябваше да напомни, че позата винаги си личи. Затова трябва винаги да следваме само себе си.”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *