Кино

Парка на чудесата: М. Филева и Р. Кърджилова озвучават героини

Парка на чудесата идва в кината пре заприл 2009 г. Михаела Филева озвучава главната героиня във филма  – Джун. А Радина Кърджилова дава гласа си на майката на Джун. Премиерата на една от най-дългоочакваните продукции на Paramount Аnimation и Nickelodeon Movies е през април догодина.

Готови ли сте за приключене в един вълшебен увеселителен парк, изцяло ръководени от нестихващото си въображение?

Михаела Филева озвучава главната героиня Джун и, подобно на малката мечтателка, се впуска смело и с много ентусиазъм в това уникално преживяване. Талантливата изпълнителка се превъплъщава перфектно в ролята. Не само заради професионалния си подход, но и заради романтичния и свободолюбив характер на Джун, приличаща досущ на нея.

В ролята на майката на Джун влиза една от най-обичаните родни актриси – Радина Кърджилова. Със специфичния си глас и енергия тя допринася за несравнимото усещане на зрителите, решили да се откъснат от ежедневието. Въпреки многобройните си театрални и киноизяви, Радина за пръв път „влиза в обувките“ на анимационен герой. Така тя отправя още едно предизвикателство към самата себе си.

 

След като въображението на Джун сътворява този неповторим парк, е време той да бъде спасен… отново от него. Той е изоставен и опустял, а между ръждясалите увеселителни съоръжения се чуват единствено хаотичните разговори на единствените му обитатели – животните, безсилни да възродят приказното място без помощта на Джун. На първо място обаче, тя самата ще трябва да повярва в силата на мечтите и въображението си.

Когато любезният „домакин“ на парка е син, доста тромав мечок, отговорник по сигурността е изключително авторитетен таралеж, а създателят на вълшебствата и истинската звезда в целия парк е маймуна, забравяме за скучните реални сюжети и се хвърляме с всичка сила в море от мечтателски подвизи!

Можете да посетите Парка на чудесата от 19 април само в кината на 2D и 3D.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *