ЗвездиНовинки

Петя Дикова роди син, кръстиха го Илиян

Тв водещата Петя Дикова роди своята втора рожба в УМБАЛ „Софиямед“. Бебето е момченце, носи името Илиян – на баща си Илиян Любомиров, и е с мерки от 4, 140 кг и 54 см.
Петя и бебе Илиян се чувстват добре. Семейството отправи благодарности към екипа на УМБАЛ „Софиямед“ – АГ специалиста д-р Анатолий Дуковски, д-р Валери Нецов – началник на Отделението по акушерство и гинекологията в лечебното заведение, д-р Иван Иванов – анестезиолог и всички останали специалисти, ангажирани в процеса.

„Г-жа Дикова към момента се възстановява след раждането. Тя и бебето са здрави и се чувстват добре, като предстои до броени дни да бъдат изписани от лечебното заведение“, коментира д-р Дуковски.
На 26 декември в ефира на Би ти Ви ще бъде излъчен и филмът на тв водещата „Направи го сега: Приказка за бъдещето“, посветен на демографската криза в България и нарастващият брой на двойки с репродуктивни проблеми. Той има за цел и да мотивира младите хора да се информират относно последиците от късното вземане на решение за създаване на дете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *