ЗвездиНовинки

Бившата на Матю Пери със шокиращи признания

Бившата приятелка на звездата от „Приятели“ Матю Пери, Кейти Едуардс, проговори за връзката си с него, споделяйки шокиращи неща. А най-фрапиращото е, че актьорът я е изпращал да му купува хероин и кокаин, докато е била бременна в петия месец.

В интервю за вестник „Сън“ Кейти Едуардс, която беше във връзка с актьора през 2000-та година, споделя, че се е съгласявала да купува дрога за него, за да го защити, докато той се е борел със зависимостта, предаде БГНЕС.

Кейти признава, че е щастлива за Матю, който е намерил щастие с годеницата си Моли и че се е освободил от порока. Тя добави, че по време на пристрастяването му е излизала да му купува дрога, за да му попречи да ходи по улиците в неговото състояние и да бъде хванат.

„В онзи момент на слабост това беше всичко, което можех да направя за него. Бях бременна от около пет месеца и ходех да вземам наркотиците на адресите, на които той ме изпращаше. Матю ми казваше: „Никой няма да спре бременно момиче. Не се безпокой“. Разхождах се с чанта, понякога съдържаща хероин, понякога кокаин или таблетки. Никога не знаех за какво отивам“, споделя Кейти.

„Поглеждайки назад, мисля какъв приятел бях. Нямах проблем да ходя за наркотици, защото не исках да го оставя да се скита по улиците. Освен това той ми плащаше за това. Понякога ходех три пъти на ден и печелех до 4000 долара на ден. Той винаги казваше, че парите не са проблем“, разказа Едуардс пред „Сън“.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *