Новинки

Поли Генова и Устата пеят благотворително

Поли Генова и Устата, Рут Колева, Веси Бонева и Деси Андонова ще бъдат сред основните акценти на тазгодишния Благотворителен базар на Международния женски клуб.

60 държави ще представят културата и традициите си. Тази година събитието ще се проведе на 2 декември, неделя, от 9:00 до 19:00 ч. в Интер Експо Център.

Петима от най-обичаните музикални артисти у нас ще подкрепят инициативата.

Рут Колева, Поли Генова, Веси Бонева и Деси Андонова ще изпълнят най-големите си хитове от 13,00 до 16,00 часа в зала 4 в Интер Експо Център.

От 17.00 до 19.00 часа Устата и музикантите от „Мехехе“ ще участват в специалната „Вечер на Базара“, която ще се прожда за първи път.

„Повече от 20 години Благотворителният базар на Международен женски клуб – София дава възможност на всички ценители на световната култура да се включат в едно уникално околосветско пътешествие. Само за ден столицата ни се превръща в пресечна точка на традициите на страни от цял свят, обединени около важни социално значими каузи. По този начин ние се борим за създаването на една по-добра България – мисия, която заслужава подкрепата на всеки един от нас“, сподели Албена Джоунс, президент на Международен женски клуб – София.

Всички приходи от Базара ще бъдат дарени за благотворителните инициативи и проекти, които Международен женски клуб – София подкрепя.

През 2017 г. на събитието бяха събрани 373 000 лв., с които бяха подкрепени 24 значими каузи, като целта на организаторите е тази година мероприятието да постигне още по-забележителни успехи.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *