ЛичноНовинки

Радина Боршош: Винаги е голям стрес да се гледам на екран

Радина Боршош е част от актьорския състав на новия бг сериал „Ягодова луна“, който тръгва в ефира на Нова телевизия. В него участват още звезди като Асен Блатечки, Христо Мутафчиев, Димо Алексиев, Александър Сано, Стефка Янорова.

Попитахме в блиц интервю Радина какво е да снимаш с толкова секси мъже и как са се отнасяли с нея звездите на родното кино. 

Кое беше най-голямото предизвикателство за теб, снимайки се в „Ягодова луна”?

– Това, че моята героиня извървява доста дълъг път. И аз трябваше изключително фино и деликатно да изградя образа й. Щастлива съм, защото срещнах прекрасни колеги по време на снимките. Иначе работата в телевизия изгражда специални рефлекси – да можеш бързо да реагираш, да се променяш, и си е сериозна школа.

Колко е по-различна героинята ти от теб?

– Още, когато бях в школата на Малин Кръстев, учейки се на актьорско майсторство, той твърдеше, че трябва да правим неща, които са тотални различни от нас. За да се провокираме. Винаги се опитвам да отдалеча персонажа си максимално от себе си, от усещането си за живота, дори да си приличаме. За да открия различното. Моята героиня е много емоционално момиче. И въпреки че в началото зрителите ще я видят в едно по-особено състояние, истината е, че тя е безкрайно чувствителна, откровена и истинска.

В "Ягодова луна" Радина е влюбена в героя на Александър Сано

Какво е усещането да снимаш с толкова известни имена и секссимволи?

– Истината е, че в сериала си имам основно работа с Асен Блатечки и Димо Алексиев. И признавам, че е огромно удоволствие да се работи с тях. Защото са колеги, за които знаеш, че винаги можеш да разчиташ на тях. Дори да имаш трудни сцени…

Звездеят ли на снимачната площадка?

– Не, прекрасни са. Имах едно безкрайно щедро партньорство с тях. И им благодаря. За всичко.

Как се почувства сега, виждайки се на екрана?

– За мен винаги е голям стрес да се гледам. Но пък е хубаво, защото откриваш и грешките си…

 

„Ягодова луна“ е романтично героична драма, която ни представя живота на няколко деца, израстнали при различни условия. Филмът ни представя отблизо професиата на пожарникарите. Чест, дълг, доблест, мъжество и достойнство са само част от темите, които сериалът повдига през многопластовите си сюжетни линии. В основата на всичко, разбира се, е любовта. „Ягодова луна е пълнолунието през месец юни, когато се счита, че луната е обляна в огнен кехлибар. Това е и връзката с нашия сериал – точно тогава се случва едно много важно събитие. Зрителите ще видят и буквално ще усетят стихията на огъня, пожари със спасени човешки животи, но и емоционални пожари, свързани с чувствата и отношенията между героите“, разкри Радина Боршош.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *