ЗвездиНовинки

Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли с още едно дарение

Актьорите Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли дариха още половин милион на благотворителна организация.

Блейк и Райън са дарили по 250 000 долара на клоновете в Торонто и Ванкувър на канадската благотворителна организация „Ковенант хаус“. Организацията се грижи за младежи в риск и им осигурява храна и дрехи, както и ги подготвя за успешно бъдеще.

Райън Рейнолдс отдавна е приятел на „Ковенант хаус“ и твърдо вярва, че младежите в опасност трябва да получават подкрепа. Със своето дарение той се надява да насърчи други да направят същото.

Тази година трябваше да излезе филмът „Свободен играч“, в който актьорът от „Дедпул“ не само е звезда, но и е продуцент. Втората вълна на коронавируса обаче отложи премиерата, което означава финансови загуби за Рейнолдс. Въпреки това той е щастлив, че е успял да помогне с нещо на бъдещето на Канада и може би на света.

Снимка: Getty Images

За нас да помогнем на „Ковенант хаус“ не е дарение, а инвестиция в състраданието и емпатията“, написа той. „Светът се нуждае от това. Повечето младежи, които минават през вратите на „Ковенант хаус“, имат история, белязана от травма. Но те са много повече от травмата. И имат толкова много, което да дадат на света. Ако и вие направите дарение, показвате, че вярвате в тях. Вярвате, че силата на състраданието може да промени живота на човек.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *