ЗвездиНовинки

Ралица Паскалева се събра с Димо Алексиев

Ралица Паскалева и Димо Алексиев са водещите на втория сезон на „Игри на волята: България“ по Нова телевизия.

По време на целия сезон Ралица и Димо ще бъдат близо до всичките 24 участници. И то не само по време на битките, но и извън арената, за да покажат още по-завладяващи и интересни моменти за феновете на формата.

Двамата водещи ще бъдат рамо до рамо, за да представят всички участници на зрителите.

Те ги посрещат преди всяка битка и поставят пред тях следващото предизвикателство. Всеки от тях има и специфична роля във формата. Димо има нелеката задача като спортист и мъж да коментира всички битки и да следи за спазването на правилата. А Ралица ще въведе зрителя в аналитичните коментари за взаимоотношенията между участниците. Тя ще е на чело на съветите на племената, на които ще бъде обърнат силен акцент през предстоящия сезон.

„За мен и за Димо новото амплоа е предизвикателство, защото нито аз, нито той до момента сме били водещи на телевизионно предаване. През сезона аз ще водя по-личните разговори с участниците и ще следя техните взаимоотношения. Кой е победил, кой е загубил, как се чувстват. Обещавам да задавам много въпроси“, казва Ралица.

Снимките на втори сезон на „Игри на волята: България“ започнаха в началото на седмицата. Участниците вече се борят за голямата награда, минавайте през различни изпитания на едни от най-красивите кътчета по българското Черноморие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *